Problem - nie można wczytać gry.

kurczako Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.03.2008, 22:32    Pytanie
Mam problem. Otóż grałem już dosyć długo karierę w FM'a 2008, nawet nieźle mi szło. Aż pewnego razu wracam do domu, odpalam grę, załączam save, a tam komunikat ,,Nie można wczytać gry''. Próbowałem zresetować grę, nadal to samo. Czym to może być spowodowane? Mam oryginalną wersję gry, mogę potwierdzić rachunkiem, zdjęciem pudełka, czymkolwiek. :-)

kurczako Partyzant

0
06.03.2008 15:28    #10
Hm, pogodziłem się ze stratą save'a, teraz potęgę z jakiegoś klubu Conference zrobię. ;-)

Mimo wszystko takie błędy powinny być wyeliminowane z gry.

kurczako Partyzant

0
08.03.2008 09:43    #11
No, znowu się tak stało.... To się żałosne robi. Rozegrałem pół sezonu i znowu ten błąd. Dodatkowy save miałem sprzed miesiąca, dograłem ten miesiąc i także ,,Nie można wczytać zapisanej gry''. Coś tu musi być na rzeczy.

Jak tak dalej pójdzie to zażądam zwrotu pieniędzy za FMa.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
08.03.2008 09:55    #12
Hmm, może za dużo używasz FMM-a? Bo jeśli tak, to się nie dziwie, że się tak dzieje. FMM psuje sejwy, więc najlepiej w ogóle z niego nie korzystać. A jeśli nie używasz FMM, to nie wiem czym może to być spowodowane.

kurczako Partyzant

0
08.03.2008 09:57    #13
W ogóle nie używam żadnych FMMów, Save Cleanerów, po prostu gram normalnie. Ba, nawet nie używam zewnętrznych skautów...

Tzar Przodownik pracy

0
09.03.2008 00:47    #14
Jak sam piszesz - coś musi być na rzeczy. Ktoś tam wcześniej radził, żeby przeinstalować Windowsa. Jeśli nie uważasz tego pomysłu za ostateczną ostateczność, to myślę, że warto spróbować.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.