poważny problem

crimson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2008, 22:50    Pytanie
Witam, mam poważny problem i proszę o odpowiedzi tylko wybitnych ekspertów.
Mianowicie, czy coś takiego może zdarzyć się na prawdę, bo dla mojego sumienia i radości z gry stanowi to wielki ciężar (jeśli tak to odetchnę z ulgą...)

załączam obrazek, pomóżcie

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.03.2008 23:08    #1
Przypominam zeszłoroczny pojedynek ManU - AS Roma w półfinale (7-1).

Temat wyczerpany, do zamknięcia.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.03.2008 00:24    #2
takie mecze sie zdarzaja.....pewnie grasz na latce 802 to tez daje swoje....na tej latce wygrac realem przy odpowiednim ustawieniu 5:0 to zaden wyczyn.....potraktuj to jako normalny wynik....ja na marginesie tak dodam ze dzis po raz pierwszy wgralem 802 i widac roznice na in plus np.DP nie kreci sie wkolo co bardzo denerwowalo choc dalo sie to zniwelowac tak jak z roznymi teraz i jeszcze gra obronna zaczela mnie zadowalac.... ale te bramki z daleka, rzuty wolne i rozne przeciwnika(chociaz to da sie zniwelowac)i wlasnie nieszczesne bramki ktorych pada za duzo bardzo utrudniaja realistyczna gre....moglbym jeszcze cos napisac ale to nie jest miejsce zeby sie rozpisywac na ten temat...

Tzar Przodownik pracy

0
11.03.2008 02:13    #3
Nie wiem, crimson od jak dawna grasz w FM-y, ale u mnie takie mecze się zdarzają - bez względu na wersję patcha czy samej gry (pamiętam 10 goli Szewczenki zdobyte w jednym meczu w FM 2006).
Pokazujesz jednego screena i nazywasz to poważnym problemem, z którym tylko wybitni eksperci (haha) mogą sobie poradzić. Otóż jako wybitny ekspert (hehe) odpowiadam ci, że FM-owi do rzeczywstości jeszcze daleko, więc wyluzuj - to tylko gra.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
11.03.2008 07:13    #4
Closet... CLOSED ;]
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.