Problem podczas meczy

Romanek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.03.2008, 18:53    Pytanie
Witam. Powiedzcie mi dlaczego grając np. Manchesterem City i mając naprawdę niezły skład potrafię ograć wszystkich średniaków, ale nigdy nie mogę pokonać Liverpoolu, Arsenalu, Manchesteru United, Chelsea itp. Dlaczego tak jest? Moi zawodnicy grając z tymi zespołami w ogóle grają jak popierdółki, to rywale ciągle atakują i tylko bramkarz ratuje mnie przed dwucyfrówką. Przecież w normalnych meczach na żywo w spotkaniach tego typu Manchester City potrafiłoby stworzyć sobie kilka ładnych okazji do gry i wcale nie przeżywałoby takich opresji przy swojej bramce jak ja w grze. Staram się, próbuje na spotkania z tymi zespołami dawać taktykę defensywną, próbowałem też grać z nimi normą, ofensywnie, wszystkiego próbowałem! Zawsze, ale to zawsze moi zawodnicy z Man Utd itd. grają piach...zero...nigdy nie ma nawet w miarę wyrównanej walki. Pokonuje wszystkich, a gdy przychodzi grać z Man Utd, choćbym dał na ultradefensywne, to przegram 0:3,0:4,0:5 zdarzało się, że 0:6. Doradzcie coś :P A i proszę nie pisać mi tutaj o rozmowach motywacyjnych, bo też wszystkiego próbowałem. :P

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.03.2008 19:01    #1
2 DP wyłączamy dwoch najlepszych zawodnikow druzyny przeciwnej.Dwoch skrzydłowych i opcja podania skrzydłami, Roladno Bianchi jako odgrywajacy i gra na głowe.Mnie własnie najlepiej gra sie z trudnymi rywalami :D.Musisz posiedzieć dłużej nad taktyką.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
13.03.2008 19:01    #2
Jeżeli kombinowałeś z taktyką i to nic nie daje, to popracuj nad rozmową motywacyjną.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
13.03.2008 19:03    #3
Tak to jest jak gra się przeciwko najlepszym klubom świata.Też tak wiele razy miałem że grając z potentatami oddałem 0 strzałów na bramkę.Widocznie Twój skład jeszcze nie jest na tyle mocny by mógł prowadzić wyrównaną walkę z najlepszymi.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
13.03.2008 19:04    #4
Sorka nie doczytałem ostatniego zdania ale :) naprawdę przy dobraniu odpowiedniej taktyki, czasami bardziej defensywnej czasem ofensywnej, można także spróbować gry z kontry. Trzeba kombinować. W parze z tym musi iść odpowiednio dobrana rozmowa motywacyjna. Może dobierałeś ją źle do rywala i tego czy mecz jest u Ciebie czy na wyjeździe, jak zespołowi poszło w ostatnich spotkaniach. Football Manager jest grą w której trzeba poprawiać swoje błędy, życzę powodzenia w takiej działalności.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
13.03.2008 19:05    #5
Kampo
Tylko weź pokryj takiego Cristiano Ronaldo.

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
13.03.2008 20:37    #6
[quote]Romanek napisał:
Dlaczego tak jest?[/quote]
Cóż może byc tak że twych kopaczy zjada presja. Poobserwuj morale zespołu przed meczem. Dodaj im pewności w mediach. Jak już to nie pomoże to po prostu przejdź na urlop. Może na asystenta spadnie natchnienie. :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.