Strona

Nowe FM Revolution - uwagi i błędy

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.07.2008 21:50    #151
w Suflerze doszła nowa kategoria - "FM Live", jesli ktos ma dostęp do wersji beta i chce tutaj rozwiązywać problemy związane z grą, to ma teraz możliwość.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Tzar Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
0
08.07.2008 23:47    #152
Ja mam taką uwagę.
Czasem w Suflerze jakiś troll założy dla zabawy zupełnie niepotrzebny temat (np. jakieś bluzgi albo spam) i jeśli nie ma żadnego moda w pobliżu, to zaraz zlatują się dzieciaki i zaczynają tego trolla karmić. Zanim temat zostanie zamknięty, zdąży całkiem nieźle urosnąć. Widziałem raz, że taki temat został usunięty, ale potem wrócił ocenzurowany. Dlaczego nie usuwacie permanentnie takich syfów?

Przykłady:
http://fm.gr(...)em/12597
http://fm.gr(...)em/12607
http://fm.gr(...)em/12606

Fakt, że to z czasem utonie w natłoku nowych wątków, ale utrudnia to przeglądanie starszych tematów, a filtr nie uwzględnia odrzucania wątków zamkniętych.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
09.07.2008 01:34    #153
[quote=Tzar]Dlaczego nie usuwacie permanentnie takich syfów?[/quote]
Bo to jest tak, że jak ktoś dostaje Reakcjonistę lub Wroga Ludu, to zarówno on jak i my powinnyśmy wiedzieć za co go dostał - i to nie tylko w momencie przyznawania tak zaszczytnego statusu, ale też dzień, tydzień czy miesiąc później. Usuwając temat pozbawiamy się możliwości przypomnienia sobie szczegółów, a także pozbywamy się dowodów, a teczkę trzeba mieć na każdego ]:->

[quote=Tzar]Widziałem raz, że taki temat został usunięty, ale potem wrócił ocenzurowany.[/quote]
To wedle mojej wiedzy jest niemożliwe (z przyczyn technicznych).

Natomiast rzeczywiście warto by się zastanowić nad tym, by w filtrze istniała możliwość odrzucenia wątków zamkniętych, przekażę tę sugestię odpowiednim osobom. Dziękuję.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
23.07.2008 10:36    #154
a ja mam pytanie : czemu wyskakują te denerwujące okienka do zamykania ?
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Perez były Minister Literatury

0
23.07.2008 11:10    #155
Reklama? :)

alienator Młody aktywista

0
23.07.2008 12:18    #156
jak masz FF, to zainstaluj sobie plugina AdBlock, problem znika.

ja już napisałem PMkę do M8_PL, a teraz wnoszę oficjalnie o dodanie usługi raportowania postów, oczywiście jeżeli to możliwe.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
23.07.2008 12:47    #157
Skrypt sie psuje oprócz tych reklam zauważyłem jeszcze, ze czasami ucina mi posty i psuje linki
przykładowy post
spróbuj zreinstalowac grę w większosci przypadków to pomaga
ucina mi do spróbuj zreinstalowac..
a czasem kasuje mi całą zawartosc posta...
mozecie powiedziec co sie dzieje??

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
23.07.2008 13:25    #158
Raportowanie postów? Myślę, że to do rozważenia. Zawsze możesz podesłać link poprzez PW do jakiegoś tematu do któregoś z moderatorów. Z resztą ja dostawałem już kilka takich wiadomości o innych użytkowników.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
23.07.2008 13:27    #159
A jak np. z 10 użytkowników jednocześnie użyje raportowania w tym samym temacie, to się zrobi niesamowity bałagan.

alienator Młody aktywista

0
23.07.2008 13:35    #160
[quote=Pucek]Raportowanie postów? Myślę, że to do rozważenia. Zawsze możesz podesłać link poprzez PW do jakiegoś tematu do któregoś z moderatorów. Z resztą ja dostawałem już kilka takich wiadomości o innych użytkowników.[/quote]
ale zamiast szukać profilu kogoś "trzymającego władzę", kopiować link i wysyłać PM, wystarczyłoby kliknąć na RAPORT i po krzyku. Proste, łatwe i skuteczne.[quote=kerry]A jak np. z 10 użytkowników jednocześnie użyje raportowania w tym samym temacie, to się zrobi niesamowity bałagan. [/quote]
za bezsensowne używanie raportowania powinny być rozdawane bonusowe ostrzeżenia i będzie luz. a jeżeli jeden post będzie raportowany przez kilka osób, to znaczy że jest z nim coś nie tak.

Na prawdę taka opcja na wielu forach sprawdza się wyśmienicie i jest dużo wygodniejsza niż kablowanie przez prywatne wiadomości.

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.