Strona

Nowe FM Revolution - uwagi i błędy

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.10.2008 16:35    #521
Dlaczego nie mogę zalogować się na angielskie CM Rev? Od razu mówię, że poprawnie wpisuję passy.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
09.10.2008 19:21    #522
Problem jest nam znany, a na usprawiedliwienie dodam, że angielskie CM Rev jest ciągle w fazie beta i oficjalnie nie wystartowało ;)

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
11.10.2008 01:31    #523
Dzis naprawialismy angielską wersje, logowanie, utrzymanie sesji powinno juz działać.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.10.2008 06:54    #524
problemów z aliasami ciąg dalszy
wchodzę w profil swój, albo kogokolwiek innego posiadającego alias i ... wylogowuje mnie. Czyli innymi słowy problem powrócił :/

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.10.2008 09:24    #525
U mnie tak samo. Aliasy powoli mnie zaczynają denerwować. Może dopóki nie rozwiążecie tego problemu, to je czasowo usuniecie? Takie funkcjonowanie aliasów jest całkiem bezsensowne.

0
11.10.2008 11:09    #526
Aż mam ochotę siarczyście przekląć... Jak jedno naprawiam, to drugie sie psuje... Masakra. Musicie chwilkę poczekać, aż znajdę rozwiązanie...
powieszę się

0
11.10.2008 11:49    #527
Poki co przywróciłem funkcjonalnosc na wersji PL, z angielską będziemy nadal walczyć. Ylv, przestań jęczeć - gdybym widział od razu, ze skopała sie sesja, to bym nie zostawił tego stanu. Trudno, nic nie poradzę na to, poki co - wersja PL działa ponownie dobrze.
powieszę się

jose77 Partyzant

0
11.10.2008 11:50    #528
Nie wiem czy w dobrym temacie piszę czy w "Donosach", jeśli się pomyliłem to przepraszam.
Przestudiowałem Regulamin manifestów i nie znalazłem wzmianki, że treść manifestu musi się obracać w kręgu tematyki fm-owej, piłkarskiej i podobnych. Jedynie co znalazłem to związane pośrednio, że użytkownik ponosi odpowiedzialność za treść.
Więc mam pytanie czemu manifest traktujący o "starej" został usunięty, w moim mniemaniu obraźliwy nie był. Być może jest o tym wzmianka ale nie dopatrzyłem, ludzka rzecz - mylić się.

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
0
11.10.2008 11:54    #529
Dokładnie - tematyka wpisów jest dowolna, dlatego nikt z redaktorów nie "dotykał" tego tekstu. Jeżeli został usunięty, a wszystko na to wskazuje, to zrobił to sam autor.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

0
11.10.2008 11:56    #530
Komunikat specjalny - sesje naprawione PL i EN. Błąd okazał się błahy, ale trudno zauważalny na pierwszy rzut oka. Przepraszamy jeszcze raz za niedogodności. Jesli JEDNAK ktoś zauważy, ze coś jest nie tak - proszę zgłaszać to niezwłocznie.
powieszę się

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.