scouting

Thefuture Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.03.2008, 20:53    Pytanie
1. Od czego zależy, aby zarząd pozwalał na zatrudnienie mi więcej scoutów????

2. Czy jest możliwość wysyłania scoutów w dokładne,odległe, a nawet w te mniejsze państwa???np. Nigeria czy Wybrzeże Kości, albo Kolumbia itp.. Mam paru świetnych scoutów co maja dużą wiedzę o państwach afrykańskich i amerykańskich, ale problem w tym, że na cholerę mi on potrzebny, skoro nie mogę go wysłać do danego kraju, a jak wysyłam go na kontynent np. afrykę zachodnią tam gdzie sa kraje co akurat ten mój scout ma dużą wiedzę on zawsze wraca mi bez żadnych raportów. To samo się tyczy innych państw z kontynentów co są omijane przez scoutów nawet jak mają polecenie szukania na danym terenie, a ma akurat dużą więdze o państwie znajdującym się w danym rejonie.

peace i wesołych świat

Makro Młody aktywista

0
23.03.2008 21:00    #1
Ad.1 Głownie to zależy od reputacji klubu i od funduszy.
Ad.2 Cos mam na głowie ale to raczej nie to.

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
23.03.2008 21:08    #2
Najpierw odpowiem na 2. :)
2. Aby mieć wybrany kraj w tym menu, trzeba zaznaczyć "Wszyscy piłkarze z" i wybrać dany kraj.(jest to do wyboru rozpoczynając nową grę)
1. Od reputacji wyłącznie i pozycji zajmowanej w lidze.
Wesołych Świąt!

el_nino Partyzant

0
25.03.2008 17:10    #3
1. Przede wszystkim fundusze, a później reputacja.
2. Twoi scouci wracają stamtąd be zraportów bo pewnie nie ma tam żadnych godnych uwagi graczy bądź nie grają oni w żadnym meczu. Druga kwestia to to, że scoutów możesz wysyłac bezpośrednio tylko do dużych (pod względem piłkarskim) państw, także tak jak napisał mój przedmówca do tych, z których masz wszystkich piłkarzy. Reasumując, możesz ich wysyłać tam gdzie jest dużo piłkarzy-nie szraków.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.