Dobra, skuteczna taktyka

TKubiak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.03.2008, 22:21    Pytanie
Może to dziwna prośba, ale od kilku dni nie mogę znaleźć dobrej taktyki do mojego Tottenhamu. Próbuję, próbuję; zmieniam; przestawiam; przesuwam paski; gram mecze, testuje - ale nic dobrego z tego nie wychodzi (wciąż zdarzają mi się potknięcia u siebie z Birmingham, Sunderlandem czy Reading). Co więcej - 3/4 bramek tracę albo w 3., 45. albo 90. minucie!
Może moglibyście mi podać adres to sprawdzonej przez was taktyki, która gwarantuje dobrą grę?

Załączam kadrę swojego zespołu (może się przyda)

Vampirius Partyzant

0
31.03.2008 07:22    #20
ja się nie chwalę tylko chciałem żeby inni ją przetestowali a tobie nic do tego

Świerzy Partyzant

0
31.03.2008 12:39    #21
Żeby inni ją przetestowali tak co ty myślisz że dasz screena i wszycy zmienią ustawienia i bd grać jak ty ? jak chcesz żeby inni spróbowali twojej taktyki to opisz jak gra twoja drużyna, jakie masz polecenia ustawione, a nie dasz screena i koniec :/. GŁupota ludzka nie zna granic

Vampirius Partyzant

0
31.03.2008 16:07    #22
po co mam się rozpisywać nie potrzebnie skoro dołączyłem link do taktyki widzę że sami inteligenci tu przesiadują jak ci nie pasuję testowanie mojej taktyki to się nie udzielaj

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.03.2008 17:45    #23
Jeżeli chcesz rzetelnego sprawdzenia jest odpowiedni temat na Forum CM/FM - Click! . Jedynie co musisz zrobić to dobrze opisać swoją taktykę - wszelkie info na ten temat znajdziesz w tamtym temacie. Jeżeli nie chcesz lub nie potrafisz tego zrobić, nie oczekuj tego od innych. Nie dałeś najmniejszych wskazówek, do jakiego klubu i o jakich preferencjach jest przeznaczona, żadnych szczegółów na czym jest oparta, nic na temat tego co odgrywa w niej kluczową rolę, tylko wielkie i wyniosłe hasła, które wręcz wykrzyczałeś. Z takim podejściem nie oczekuj wielkiego odzewu, nie tędy droga. I nie naskakuj na innych bo, każdy ma konstytucyjne prawo do wypowiedzi na ten temat.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.