Niewidzialni zawodnicy w kadrze U-21

Carrot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.03.2008, 05:16    Pytanie
Gram sobie najlepsze Lechem, na poczatku 3 sez dostaje propozycje prowadzenia Polskiej kadry mlodziezowej. Z zaskoczeniem nie ukrywam i z wielka radoscia ja przyjmuje... kontynuje gre, i potem wchodze na sklad mojego nowego zespolu... i widze... nic :| a dokladnie to:
http://img26(...)6wn9.jpg

czyli nic, zero zawodnikow, zero menu w dolnej lewej stronie, zupelne nic. no nic mysle lol, powolam sobie kogos... a tu niespodzianka... pisze ze sklad jest pelny :|
mysle co do cholery... ale ta gra dziwna. i wtedy widze cos jeszcze dziwniejszego.

wchodze w change tam na dole w prwaym dolnym rogu, chodzi o numery... widze cos... zaczynam klikac i pochwili widze to:
http://img52(...)2jc0.jpg
:| ocb? ktos mi moze powiedziec, o co w tym do cholery jasnej chodzi?:|

dodam jeszcze ze probowalem te numery im jakos sensownie przypisac i nic z tego nie wyszlo bo zatwierdzilem elegancko i wchodze w sklad i znowu nikogo nie ma... wracam do numerkow i znowu pisze ze 0 przypisanych... :| a co najlepsze gdy wszystkich usunalem z kardy i dodalem potem sobie do niej Krysiaka to tez go nie bylo... :/ o co w tym chodzi?:( wie wiem czemu to tak bo na innych grach prowadzilem juz kadry Polski, Kamerunu itp... a to jakies kompletne zaskoczenie ;P aha... i gdy probuje wejsc w jakiekolwiek okno dotyczace Polska U-21 to gra zaczyna chdozic baaardzoo baaardzooo wolno... jakby sie zacinala w tym momencie czy cos :/ nie wiem ocb ;(

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.03.2008, 05:22

Tzar Przodownik pracy

0
25.03.2008 06:39    #1
Niezłe jaja (a Wielkanoc się skończyła) ;)

Nie prowadziłem nigdy samej młodzieżówki, więc nie wiem czy tak nie ma we wszystkich kadrach U-21 prowadzonych przez gracza. Chyba jednak nie...

Prawdopodobnie zostały spełnione u ciebie wszystkie warunki potrzebne do wystąpienia jakiegoś rzadkiego błędu. Spróbuj reinstalki, a jeśli nie pomoże, to na twoim miejscu po prostu zrezygnowałbym z tej posady (mam na myśli U-21). Na babola nie ma rady (bo kolejnego patcha nie będzie).

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.03.2008 08:02    #2
miałem podobny przypadek w zespole klubowym - wina tkwiła po stronie używanej prze zemnie skórki - spróbuj przeładować skórkę na np. oryginalną fm-owską ...

Makro Młody aktywista

0
25.03.2008 08:12    #3
Też mi sie coś takiego stało na skórce co używałem ale nie na taka skale :P. Tak jak napisał klim1981 to może być wina skórki. Ja nie widziałem wogule zawodników ale jak wszedłem do taktyki to już byli. Spróbuj zmienić na inna jak to powiedział klim1981. Może coś pomoże.

thc86 Partyzant

0
25.03.2008 11:00    #4
Też tak miałem prowadziłem Polskę U-19 do czasu ostatecznych powołań nie widziałem zawodników, gdy zatwierdzisz powołania pojawią się.

Carrot Młody aktywista

0
25.03.2008 22:45    #5
dzieki wielkie wszystkim za pomoc, ale jednak okazalo sie ze problem nie jest taki wielki :D
poprostu wczoraj wylaczylem gre i gdy dzisaij wlaczylem spowrtotem wszystko jest juz ok ;)
jakos sie samo naprawilo;D
dzieki wielkie za pomoc jeszcze raz i do adminow: temat do zakmniecia ;) dziekuje :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.