Reprezentacja

damianmks1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.03.2008, 20:26    Pytanie
Chciałbym sie dowiedziec czy w edytorze dołączonym do FMa da rade zrobić turniej dla drużyn narodowych? Np. taki jak był niedawno na Ukrainie wygrany przez Polskę ( Memoriał Łobanowskiego chyba)

Jak da rade to jakies porady bym prosił : )

Makro Młody aktywista

0
25.03.2008 21:02    #1
Z tego co mi wiadomo nie ma takiej możliwości ponieważ w edytorze nie da sie ustalać terminarza a w drużynie narodowej jest tylko możliwość zorganizowania meczu towarzyskiego. Chodź mogę sie mylić.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.03.2008 o godz. 21:04

R@ZoR Partyzant

0
25.03.2008 21:21    #2
A nie możesz w reprezentacji tak jak w klubie, przy organizacji sparingów? Wybierasz sobie czy ma być pojedynczy mecz, tournee, turniej sys. pucharowym czy turniej sys. ligowym. W reprezentacji chyba powinno być podobnie, ale pewien nie jestem.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.