KIN4S Apdejt - problem

przemek202 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.04.2008, 20:18    Pytanie
Mam takowy błąd: Zaraz pościągnięciu update zrobiłem swoje zmiany w edytorze czyli zamieniłem zespoły w ligach, zmieniłem nazwy rozgrywek, dodałem kilku zawodników i chyba to co uznałem za błąd to dodanie zespołu rezerw do KSZO, gdyż po załadowaniu zmienionego przeze mnie apdejta żaden zespół oprócz KSZO nie miał zespołów młodzików i rezerw. Prosze o pomoc - jak to rozwiązać?

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
04.04.2008 21:11    #1
Musiałeś coś zrąbać... Zapisywałeś pod inną nazwą czy pod tą? Jeśli pod inną to wczytaj tamtą i spróbuj jeszcze raz :)

Bartez Przodownik pracy

0
04.04.2008 22:03    #2
No dziwne, bo mam tego apdejta a w edytorze nie widzę żeby KSZO miało jakąś dodatkową drużynę rezerw czy młodzików, a to znaczy że na bank nie da się jej usunąć. Więc błędu nie ma.

przemek202 Partyzant

0
05.04.2008 09:31    #3
Tylko, że ja , gdy zobaczyłem, ze KSZO, które "ulepszałem"(transfery, atrybuty) nie ma rezerw to je dodałem i sądze, że z tego wynikł błąd.

Bartez Przodownik pracy

0
05.04.2008 15:43    #4
aaaaa chyba że tak, ale co dokładnie się pojawia, jakiś komunikat?? A czy te rezerwy przydzieliłeś do jakiejś ligi?? jeśli tak to w tej lidze jest o jeden zespół więcej, właśnie o te rezerwy, więc może dlatego, jeśli tak to inny zespół spuść do lower division czy jakoś tak żeby w tej lidze było tyle samo drużyn co przed przydzieleniem do niej twoich rezerw.

przemek202 Partyzant

0
05.04.2008 19:36    #5
Problem rozwiazany!:D Usunąłem poprostu zespół rezerw KSZO i po sprawie. Teraz hula:D Ale dziękuje za porady i chęci

stream85 Partyzant

0
15.05.2008 09:44    #6
Pozwolę sobie podłączyć się do tematu...
Po pierwsze wielkie gratulacje za tego updat'e!
Mam pewien problem, w edytorze stworzyłem kilkunastu nowych zawodników do drużyny Czarni Dęblin (aktualnie 5 liga), przeniosłem ich do ligi 4C. Zrobiłem także parę zamian klubów w tej właśnie grupie (wg klucza geograficznego). Kilka także w wyższych ligach. I niestety po wybraniu nowej gry i bazy danych po moich przeróbkach nie ma w menu wyboru Polski. A jak wybieram inny kraj, np. Włochy i biorę podgląd na polskie kluby to jest ich tylko 16... Czemu tak się stało? ktoś wie co z tym zrobić?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
15.05.2008 13:59    #7
Sprawa tkwi w zamianach .Teraz nie umiem ci tego dokładnie wyjaśnic ale w lidze tej 4C powinienes zamienic poprzez ''SWAP'' a ty zapewne w klubach poprzestawiałeś że grają w tej lidze..To tak w skrócie napisz na gg to ci dokładniej wytłumacze...

stream85 Partyzant

0
16.05.2008 10:13    #8
Problem rozwiązany - w jednej z lig miałem o jedną drużyne za dużo

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.