Dziwna wiadomość

RobinWLKP Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.04.2008, 20:26    Pytanie
Heh , Valdes zawodnikiem meczu za efektowna ofensywna gre :P

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 06.04.2008, 20:38

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
07.04.2008 10:54    #10
[quote=omega]Normalnie taki bug ze sie dac nie gra... Odinstaluj FMa moze przynajmniej nie beda powstawac glupie tematy[/quote]

Nie o to chodzi. Ważny jest sam fakt. Dla przykładu: jeździłbyś wściekle różowym rowerem z napisem "jestem kobietą"??
Niby jeździ do przodu ale to chyba nie to. A diabeł tkwi w szczegółach. I to właśnie odbiera chęć do gry.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

omega Młody aktywista

0
07.04.2008 12:13    #11
[quote2=M8_PL][quote=omega]Normalnie taki bug ze sie dac nie gra... Odinstaluj FMa moze przynajmniej nie beda powstawac glupie tematy[/quote]

Nie o to chodzi. Ważny jest sam fakt. Dla przykładu: jeździłbyś wściekle różowym rowerem z napisem "jestem kobietą"??
Niby jeździ do przodu ale to chyba nie to. A diabeł tkwi w szczegółach. I to właśnie odbiera chęć do gry. [/quote2]
Ok tak uwazacie niech bedzie... dla mnie radoscia gry sa mecze taktyka transfery a nie czy w gazetach nastepnego dnia pojawi sie bledna czy prawdziwa ocena czy tez jakis bledny news. Sam najlepiej wiem kto zagral dobrze a kto nie

0
07.04.2008 18:03    #12
omega , mi to nie pzreszkadza -.-
chcialem wam to tylko pokazac , zebyscie mogli to jakos ocenic/wyjasnic
wedlug mnie tego niemozna nazwac bugiem . jesli chcecie moge pzreslac statystkyki z tego meczu , ile podowal itd.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
07.04.2008 18:15    #13
[quote2=M8_PL][quote=omega]Normalnie taki bug ze sie dac nie gra... Odinstaluj FMa moze przynajmniej nie beda powstawac glupie tematy[/quote]

Niby jeździ do przodu ale to chyba nie to. A diabeł tkwi w szczegółach. I to właśnie odbiera chęć do gry.[/quote2]

Jeżeli taki błąd odbiera chęć gry to szczęść Boże. Idąc takim rozumowaniem szczegółem może być brzydka ikonka fm.exe. Wszak diabeł tkwi w szczegółach. To się nazywa bugofobia.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 07.04.2008 o godz. 18:20

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
07.04.2008 23:40    #14
No jeśli nie widzisz różnicy... :) A jak Ci zacznie w czasie meczu piłka latać po trybunach, ale koniec końców statystyki będą się zgadzać to też będzie okej? :)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
08.04.2008 14:28    #15
Wiadomo, że jak w trakcie meczu bramkarz będzie zamoistnie wymieniał się pozycjami z napastnikiem to odbeirze to chęć do gry. Jednak jakiś nieistotny bug związny z błędnym przedstawianiem rekordów nie może być takim szczegółem, który odbiera chęć gry. Myślę, że co do tego nie ma wątpliwości.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Spinx Młody aktywista

0
08.04.2008 15:54    #16
J.W ... nie rozumiem:> jak błędna wiadomość/statystyka/rekord etc.... może odebrać chęć do gry?:)

0
08.04.2008 17:07    #17
a kto powiedzial ze to komus odebralo chec do gry ?
omega tutaj zaprezontowal sarkazm a ja jak juz mowilem chcialem to tylko wam pokazac , wiec nieiwem o kim sie wypowiadacie

Spinx Młody aktywista

0
08.04.2008 19:12    #18
M8_PL ładnie to napisał:P więc po co się powtarzać?

Temat jest nie potrzebny;)

pozdro

omega Młody aktywista

0
08.04.2008 23:27    #19
nie wiem co bylo ladnego... (moze ladne wazyliniarstwo twoje) a tak na powaznie
Robin wlasnie M8 napisal ze to mu odbiera chec gry kilka postow wczesniej
Ja uwazam ze cos takiego "zglaszanie bugow" na suflerze i to jeszcze tego typu jest bez sensu. FM czy CM zawsze byly zbugowane tylko ze czesc bugow nie przeszkadza w grze (jak ten) inna czesc jest tylko wymyslem graczy ktorzy zwyczajnie nie umieja grac i przegrywaja )przeciez winna nie moze byc po ich stronie! a zdarzaja sie bledy ktore czesto faktycznie z niechecaja ale praktycznie wszystkie takie bledy predzej czy pozniej koryguje patch. gdyby zaczac wypisywac wszystkie takie "bledziki" to sufler znow bylby smietnikiem.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.