Która Seria Fm lub Cm jest Hetman Zamość

roma Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.04.2008, 14:44    Pytanie
Witam

Dzisiaj z kumplami gralismy na informach w cm 00/01 po eng i był Hetman Zamość w II lidze może mi ktoś powiedzieć w której serii Fm'a jest Hetman w II lidze??czy w ogóle jest zachciało mi się pograc :Pa jeżeli nie ma to czy jest w cm 03/04 chodzi mi bez żadnych Patchy, na 3 ligę ewentualnie, może być ale w ostatecznośćci :P

P.s pytam się bo niechce na darmo instalować Fm :P

Matiusz Młody aktywista

0
09.04.2008 16:21    #1
Kin4s Apdejt v0.9 se sciągnij i wybierz trzecią lub tam czwartą lige . i wejdz na strone hetmana i zobacz kiedy byl w II lidze

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
09.04.2008 16:25    #2
Skoro był w sezonie 2000/01 w II lidze tzn. że grał tam i naprawdę. Jeśli znalazłem dobre informacje to ostatnim rokiem Hetmana w II lidze był sezon 02/03, tak więc w żadnym FM-ie go nieznajdziesz (ew. po kilku sezonach może domyślnie awansować z "3. ligi" jako beniaminek w zamian za spadkowiczów 2. ligi).
Ostatnim managerem, w którym mogłeś zaczynać grę z Hetmanem był CM 02/03, jednak nie mogę być pewien (jednak skoro jesteś kibicem Zamościa to sam bardzo dobrze musisz wiedzieć kiedy był jego ostatni sezon w 2. lidze. Z takim właśnie numerkiem gry szukaj).
Oczywiście możesz zacząć grać Hetmanem na nowych skłądach w FM-ie 2008 jednak wyłącznie na Apdejcie Kin4sa umożliwiający grę w III i IV lidze. Ciebie jednak interesuje III liga, IV grupa. Mam nadzieję, że pomogłem ^^

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 09.04.2008 o godz. 16:27

Użytkownik uznał post za pomocny

Bartez Przodownik pracy

0
09.04.2008 17:38    #3
Ostatecznie możesz użyć edytora i przenieść Hetmana do 2 Ligi za jakiś inny zespół z tej ligi

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.