Turniej FM 08

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.04.2008, 20:56    Pytanie
Mam propozycje zorganizowania turnieju w Fm 08. Rozmawiałem już w tej sprawie z Redakcją, ale udzielono mi odpowiedzi, że gracze tego nie chcą. W tym miejscu chciałbym zapytać czy rzeczywiście tego nie Chcecie. Chciałbym, aby było to na podobnych zasadach do tego, który już był ogłaszany, ale nie był bezpośrednio organizowany przez cmrev (za późno przeczytałem wtedy newsa i nie zdazyłem sie zgłosic). Zasady sa do ustalenia, ale chodzi mi w tym temacie o Wasza opinie czy wogule taka idea Wam sie podoba. Intesresuja mnie pozytywne jak i negatywne komentarze.

RobinWLKP Młody aktywista

0
09.04.2008 21:26    #1
Jak masz zamiar to poukladac ?
Powiedz cos wiecej o tym

patryk1121 Partyzant

0
09.04.2008 21:37    #2
dsokladnie bo ja osobiscie jestem przeciwko takim turniejom bo wg mnie to i tak nie wypali i jest bez sensu ale moze jakbys cos dokladniej podal to by sie okazaqlo ze nawet ja bym sie przekonal do tego xD

Frej Młody aktywista

0
09.04.2008 21:48    #3
Zasady powinny być zbliżone do ESL. Innej formy sobie nie wyobrażam.

Bartez Przodownik pracy

0
09.04.2008 21:55    #4
No ja też jestem za, a nawet przeciw. Podaj więcej konkretów, co i jak.

Destro Młody aktywista

0
10.04.2008 01:06    #5
Pewnie wiele osob chetnie wzieloby udzial w takim przedsiewzieciu, aczkolwiek dobrze byloby znac formule takiej rozgrywki :)

0
10.04.2008 07:31    #6
Jak rozmawiałem ostatnio z Redakcją na ten temat (dokładniej z M8_PL), to zanim mi powiedział, że ludzie tego nie chcą podał jego pomysł na formułe. Wygląda on następująco. Najpierw pojawia się news na stronie, że wogule turniej się odbędzie. Po tygodniu pojawia się lista 32 drużyn (zakładam 32 uczestników). Chętni wysyłają maile na podany adres z nazwą drużyny, którą chcą grać. Kto pierwszy wyśle maila na daną drużynę ten ją dostaje. Kiedy większość drużyn będzie obsadzona pojawi się news z tymi, które nie zostały wybrane. Kiedy każdy będzie miał drużyne rozlosowane będzie drzewko turniejowe (kto z kim gra). Następnie każda para będzie musiała zagrać ze sobą 2 mecze (mecz i rewanż) i tu jeszcze nie wszystko jest obgadane, bo nie wiem czy lepeij jakby zagrali te 2 mecze na włąsną rękę i pokazali screeny z wynikiem, czy żeby ktoś z Redakcji hostował, albo wogóle inaczej (tu możecie podać własny pomysł). Oczywiście zwycięzca przechodzi dalej, przegrany odpada. Nagrody powinny być, ale nie wiem konkretnie jakie. Oczywiście jest zakaz przeprowadzania transferów, a mecze powinny odbyć się w ciągu 2 tygodni od rozpoczęcie "kariery". Tam wygląda ta propozycja, jeśli chcecie, żeby coś było inaczej to piszcie. Ja ze swej strony mogę pomogać przy organizacji, ale z tego co wiem nie było by to raczej potrzebne. Piszcie co o tym myślicie.

Frost Młody aktywista

0
10.04.2008 12:42    #7
jesli chodzi o screeny z wynikiem nie ma to sensu... Bo przeciwnik moze chcial jakis zupelnie inny sklad wystawic. a jak by ktos z redakcji hostowal? moze przez internet? tzn.ze po wylosowaniu druzyn ktore beda ze soba graly przeciwnicy na gg umowia sie kiedy moga to rozegrac i graja. Nie wiem czy wszystkim sie to spodoba sciagnac hamachi to nie taki trud...

0
10.04.2008 14:38    #8
Ten problem w przypadku chęci ze strony Was (graczy, którzy chcą wziąć udział i tu się zadeklarują) napewno rozwiąże Redakcja (w końcu mądrzy ludzie :)). Ogólną formułe Wam podałem, piszcie co chcecie zmienić i wreszcie powiedzmy TAK dla turnieju.

RobinWLKP Młody aktywista

0
10.04.2008 17:48    #9
[quote=Frost11]jesli chodzi o screeny z wynikiem nie ma to sensu... Bo przeciwnik moze chcial jakis zupelnie inny sklad wystawic. a jak by ktos z redakcji hostowal? moze przez internet? tzn.ze po wylosowaniu druzyn ktore beda ze soba graly przeciwnicy na gg umowia sie kiedy moga to rozegrac i graja. Nie wiem czy wszystkim sie to spodoba sciagnac hamachi to nie taki trud...
[/quote]

To oczywiste ze przez internet by grali -,- a ty jak bys chcial zeby ustwaic mecz w zwyklej karierez na swoich kompach :D
-----------------------------------------------------
co to tematu to
nie no mozna by sprobowac , ale troche bez sebsu te 32 zespoly to np. ktos bedzie mial barcelone , arsenal czy inny dobry klub a ktos sobie bedzie gral takim gornikiem zabrze :)
moze lepiej by bylo jakby to redakcja wybrala 32 w miare rowne zespoly z nizszych lig ( tak zeby ludzie nie mieli obcykane jak najlepiej zeposl gra )
no i potem z tych 32 ludzie by sami dla siebie wybierali , no i oczywiscie hostowac powinnien ktos z redakcji albo wyznaczenii przez nich ludzie ,
a jakby komus data meczu nieodpowaiadala to na gg by sie ja ustalilo
i np. mozna by bylo date zmienic tylko raz ( kazdy z graczy raz na 1 mecz )

sry, za ta stylistyke i interpunkcje ^^

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 10.04.2008 o godz. 17:50

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.