Turniej FM 08

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.04.2008, 20:56    Pytanie
Mam propozycje zorganizowania turnieju w Fm 08. Rozmawiałem już w tej sprawie z Redakcją, ale udzielono mi odpowiedzi, że gracze tego nie chcą. W tym miejscu chciałbym zapytać czy rzeczywiście tego nie Chcecie. Chciałbym, aby było to na podobnych zasadach do tego, który już był ogłaszany, ale nie był bezpośrednio organizowany przez cmrev (za późno przeczytałem wtedy newsa i nie zdazyłem sie zgłosic). Zasady sa do ustalenia, ale chodzi mi w tym temacie o Wasza opinie czy wogule taka idea Wam sie podoba. Intesresuja mnie pozytywne jak i negatywne komentarze.

0
13.04.2008 09:25    #30
Jeżeli turniej się odbędzie powstanie jego forum i tam będą pojawiać się kary, odwołania, dyskusje i wyniki (zależnie od Redakcji, wyniki mogły by też pojawiać się na cmrev). Robił to to będe ja i biały13 chyba, że Redakcja będzie chciałą to robić, ale forum w planach będzie prowadzone wyłącznie przez Nas (znaczy samo pisanie tam, bo jeżeli cmrev będzie współorganizatorem to będą musieli mieć wpływ na kary, przewinienia itp.). Co do tego udowadniania o oryginale może być trudno i będzie można z teog punktu zrezygnować. Dzięki za pytania :) i czekamy na Wasze inne opinie i na decyzje Redakcji.

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
0
13.04.2008 09:39    #31
Chętnych będziecie mieć multum, drużyn Conference south i north w sumie jest chyba 44, obawiam się, że może dojść do takich sytuacji, że dużo użytkowników nie będzie rozgrywać meczów na czas i turniej się posypie
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
13.04.2008 10:04    #32
jak najbardziej zgadzam się z przedmówcą. komuś padnie net, ktoś będzie chciał w jakiś sposób oszukiwać, komuś mama każe się uczyć i drabina się posypie itd. Natomiast jest jeszcze jedna kwestia, mianowicie pewnego autorytetu organizowania.

Przypominam tylko, że wielokortnie upominałeś się na gg o zapewnienie Ci udziału w turnieju, pomimo, że formuła proponowana zawierała stwierdzenie, że miejsta w turnieju obsadzane są na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy". Jaką pewność będą miec gracze, że 5 czy 6 uczestników to nie jest kacpergawło w kilku postaciach?

Otóż z takimi nawet sprawami poradzi sobie redakcja, natomiast nie 2 użytkownikow organizujących "na łeb, na szyję" turniej :)

Na chwilę obecną błogosławieństwa A. De Raph'a nie macie. Tym samym turniej taki nie może być markowany "cmrev".

Poza tym jeśli stać nas rokrocznie na Fm-a to i na FM-live wyskrobiemy kilka groszy...
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

0
13.04.2008 18:42    #33
Czas odeprzeć zarzuty.
1)Można zwiększyć termin jedenj rundy do 2 tygodni to wtedy tylko katastrofa mogła by sprawić, aby gracze się nie dogadali co do terminu i w końcu nie zagrali.
2)Co do tak zwanych "multikont" to sam (M8) podawałeś jakieś sposoby na uniknięcie tego, ja sam najpierw chciałem wpisowego, aby tego uniknąć. Co do mojej osoby to ja wtedy jako ten co zaproponował chciałem zapewnionego udziału, co jest zupełnie inną sprawą niż multikonto co mi sugerujecie.
3) Jeśli bym uważał, że sobie ze wszystkim we 2 poradzimy to bym nie zawracał gło)wy Wam (Redakcji) tym turniejem. Uważam, że potrzebujemy sporo pomocy z Waszej strony i prosiłbym o jej udzielenie.
4) Może i wyskrobiemy, ale jednak wielu jest chętnych na turniej teraz.

Jeżeli macie (Redakcja) jakiś inny pomysł na formułe na turniej teraz, prosze podajcie. Jeśli jednak szansa na ten turniej markowany nazwą cmrev wynosi 0% to powiedzcie i może ja z białym cos pokombinujemy, a nie będziemy się musieli męczyć jałową dyskusją.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
13.04.2008 19:07    #34
1) I wtedy ile lat będzie trwał ten turniej?
2) Wystarczy sprawdzić IP. Nie rozumiem tylko dlaczego jako organizator chcesz zapewnionego udziału, gdybyś był prawdziwym męczennikiem to zrezygnowałbyś z udziału a zajął się "opieką" nad turniejem.
3) Odnoszę wrażenie, że zawracacie tym głowe redakcji bo chcecie mieć newsa na stronie. Ale skoro macie tylu chętnych to po co Wam on?
4) Może warto zaoszczędzić to wpisowe. A ono będzie, czy nie w końcu?

Nie ma jak zakończyć stwierdzeniem, że ta dyskusja jest jałowa i że męczy. Obsługa takiego turnieju przyniesie więcej męczarni.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

0
13.04.2008 19:48    #35
1) Nie przesadzaj z latami, a według mnie to ten tydzień na runde by wystarczył
2) Z IP da się, a jednak chciałbym w tym zagrać, nawet na takich samych sznasach jak inni
3) Ja uważam, że w przypadku newsa na stronie znalazłoby by się tylu chętnych, bez zaangażowania się cmrev, może by się tylu znalazło, a może nie, a lepiej mieć pewność
4) Wpisowego raczej nie będzie

Czekam na końcowe stanowisko Redakcji.

Arko Młody aktywista

0
13.04.2008 19:56    #36
[quote=kacpergawlo]2) Z IP da się, a jednak chciałbym w tym zagrać, nawet na takich samych sznasach jak inni
[/quote]

Co znaczy " nawet na takich samych szansach jak inni"?
Czyżbyś chciał początkowo zagrać z jakimś "bonusem"?

0
13.04.2008 20:28    #37
Spodziewałem się takiego komentarza. Porostu źle mi się napisało, chodziło mi o to, że chciałem zapewnionego udziału, ale z tego mogę zrezygnować, w końcu dobro turnieju jest ważniejsze ode mnie.

RobinWLKP Młody aktywista

0
13.04.2008 20:40    #38
no to zakladaj to forum , i daj tu Link albo stworz nowy temat po uzgodnieniu tego z redakcja i tam niech juz sie rejestroja ci co chca grac i z nimi sobie omawiaj jak chcesz to grac .
no i reklamowac by trzeba bylo forum turnieju na forach o FM i by bylo gites

0
13.04.2008 20:56    #39
Ja właśnie czekam na oficjalne, końcowe stanowisko Redakcji w tym temacie. Zdecydowanie łatwiej będzie jeśli się zgądzą, ale jeśli nie, chcemy mieć już jasne stanowisko, żeby brać się do pracy. Forum tworzymy jutro i podam też jutro linka. Jednocześnie wciąż czekam na opinię Panów Redaktorów.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.