Reprezentacje

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.04.2008, 20:06    Pytanie
Gram Samoa Amerykańskie(wystarczy wybrac grywalna Australię)i już dwa razy zremisowałem mecz(4 sezony)(Patrzac na siłę drużyny to naprawdę ogromny sukces)i zachecam was abyscie i wy spróbowali awansowac takim Brunei do Pucharu Narodów Azji.Granie reprezentacjami naprawdę wielki plus.Albo chociaż grajcie przeciwko egzotycznym zespołom odkryłem kilka nawet porządnych zawodników(kilku do pierwszego)
PS.Sorry za dziwna merytorykę :)

ResetPL Młody aktywista

0
15.04.2008 20:10    #1
Sorry, a tak w ogóle o co Ci chodzi w tym temacie ?? Jak długo jesteś na forum ??

Użytkownik uznał post za pomocny

0
15.04.2008 20:12    #2
Chodzi o to że grajac egzotycznymi reprezentacjami mozna wynalezc sporo tanich talentów przeprosiłem za kiepską merytoryke po prostu szybko pisałem

0
15.04.2008 20:17    #3
Konto mam z miesiąc a ostatnio postanowiłem aktywnie brac udział w forum

PSsorry że napisałem w nowym poscie

ResetPL Młody aktywista

0
15.04.2008 20:17    #4
Bez urazy, ale po prostu uznałem temat za trochę nie potrzebny. Wiesz mój kumpel kiedyś za podobny temat dostał "Reakcjonistę". Poczytaj trochę o zasadach udzielania się na forum..
Pozdrawiam :]

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.04.2008 o godz. 20:18

ResetPL Młody aktywista

0
15.04.2008 20:25    #5
Ale skoro już napisałeś post to zapodaj proszę kilku tych zawodników( imię, nazwisko i kraj)... Ok ??

0
15.04.2008 20:30    #6
Spoksik.Po prostu uważam że naprawdę warto grac reprezentacjami
Miałem to przetoczyc gdy temat się rozwinie jednka po przeanalizowaniu powiem teraz mianowicie gdy wybieram reprezentację którą chcę kierowac kilkakrotnie(nie zawsze)obejmowałem nie reprezentację a jakis klub.
Np wybieram sobie reprezentację Wybrzeża Kości Słoniowej a obejmuje ... Tampere United (Patch 8.02 Mam oryginała więc nie wiem o co chodzi?)

ResetPL Młody aktywista

0
15.04.2008 20:34    #7
[quote=glosik1]Spoksik.Po prostu uważam że naprawdę warto grac reprezentacjami
Miałem to przetoczyc gdy temat się rozwinie jednka po przeanalizowaniu powiem teraz mianowicie gdy wybieram reprezentację którą chcę kierowac kilkakrotnie(nie zawsze)obejmowałem nie reprezentację a jakis klub.
Np wybieram sobie reprezentację Wybrzeża Kości Słoniowej a obejmuje ... Tampere United (Patch 8.02 Mam oryginała więc nie wiem o co chodzi?)[/quote]
Odpowiedz jest prosta - BUG !!! To podasz tych zawodników ??

0
15.04.2008 20:47    #8
Oczywiście po prostu trudne nazwiska (Muszę sprawdzac w kilku save'ach) (ostrzegam że na małej bazie danych lub bez grywalnych niektórych lig moze ic nie byc!)Nicky Salapu(Po pół roku treningu w Bełchatowie sprzedany do Odry Opole za 200 000.
Henry Faarado trudny do kupienia w słabszych klubach 1 ligi pierwszy skład
Jakiś Mxolosi z Namibii(Dobry ale trudne imie i nazwisko nazwisko też na m mój pupil bo urodzony tego samego dnia(nie roku) co ja)Sash Chwale(zambia tani)

Sorry że tak mało postaram sie więcej
potem ale miałem ich na kilku save'ach jak napisałem powyżej
Pozdro

ResetPL Młody aktywista

0
15.04.2008 20:51    #9
[quote=glosik1]Oczywiście po prostu trudne nazwiska (Muszę sprawdzac w kilku save'ach) (ostrzegam że na małej bazie danych lub bez grywalnych niektórych lig moze ic nie byc!)Nicky Salapu(Po pół roku treningu w Bełchatowie sprzedany do Odry Opole za 200 000.
Henry Faarado trudny do kupienia w słabszych klubach 1 ligi pierwszy skład
Jakiś Mxolosi z Namibii(Dobry ale trudne imie i nazwisko nazwisko też na m mój pupil bo urodzony tego samego dnia(nie roku) co ja)Sash Chwale(zambia tani)

Sorry że tak mało postaram sie więcej
potem ale miałem ich na kilku save'ach jak napisałem powyżej
Pozdro[/quote]
Thanks :D Wildze, ze podobnie jak ja często preferujesz grę polskimi klubami i do nich szukasz zawodników...
Pozdro :]
P.S. Musimy kiedyś Łukaszu pogadać przez GG na temat zawodników wartych sprowadzenia do polskich klubów. :PP

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.