Prestiż klubu

wisłakraków Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.04.2008, 21:15    Pytanie
Czy z biegiem czasu i róznymi osiągnięciami rośnie prestiż kulubu??chodzi mi o coś takiego że zawodnicy nawet typu Dudek szamotulski Wasilewski niechcą przejśc do mnie do wisły niemówie już o leprzych i chodzi mi że gdy wygram lige zajde daleko w lm i uefa czy wzroście mój butrzet transferowy i płacowy i czy lepsi gracze będą do mnie przychodzić?? zgóry dziękuje za pomoc

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
15.04.2008 21:22    #1
Oczywiście.Każdy sukces na arenie międzynarodowej zwieksza prestiz klubu.Najprosciej porównac to otwierając edytor (gdzie sa ustawienia domyślne)Wyszukaj klub(ten który grasz) zobacz reputation poem sciągnij sobie z tej strony modifiera otwórz sejva i włącz modifiera wyszukaj swój klub i porównaj. Zobaczysz o ile wzrosła.Warto też w edytorze sprawdzic jaki prestiz ma liga
Pozdro

Użytkownik uznał post za pomocny

bartex55 Przodownik pracy

0
15.04.2008 21:24    #2

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
15.04.2008 21:35    #3
Jest to przedstawiane w 'Reputacji' klubu w zakładce 'Informacje'. Oczywiście możesz zmienić reputację w Edytorze, reputacja zmienia się również po różnych sukcesach, jednak żeby przechodzili do ciebie tacy zawodnicy wysoką reputację musiałaby mieć również liga. Kiedy osiągniesz odpowiednią reputację jako klub, takich 'gwiazd' jak Dudek już być niepowinno (chyba, że S&L). Samemu całej ligi nie pociągniesz, musiałbyś się nieźle napracować zanim do Ligi Polskiej zaczęły by przychodzić jakieś gwiazdy (choćby regeny).

Użytkownik uznał post za pomocny

0
15.04.2008 21:40    #4
Pewnie grasz Wisłą? To z reputacja nie powinno byc problemów.Faza grupowa UEFA cz LM nie powinna sprawiac problemów.Rdeq w informacjach pisze czy jest ;regionalna krajowa czy kontynentalna nie pisze liczbowo;a właśnie o to pewnie mu chodzi.Bo żeby Wisąl miec kontynentalny to ... trzeba by bylo conajmnie cwiercfinał LM osiągnac

Arko Młody aktywista

0
15.04.2008 21:58    #5
Jeśli daleko zajdziesz twój klub będzie sławny, więcej zawodników będzie chciało przejść ( do mnie np. po ćwierćfinale puefa do Legii przeszedł Golański ze Steuny), oraz przyciągniesz wielu sponsorów, przez co budżety się zmienią

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
15.04.2008 23:23    #6
@glosik - koledze chodzi o zawodników, jego transfery, nie liczby. Bo co komu po liczbach jeśli nie wie przy jakich jacy zawodnicy zgodzą się na transfer?
@wisłakraków - Mimo wszystko Dudek ma swoje lata, więc zanim osiągniesz odpowiedni status, by móc go zatrudnić, on już zakończy karierę :P

0
16.04.2008 08:37    #7
To prawda ; rozumiem to ale po prostu chodzi mi o to by sprawdził o ile sie poprawiła od normy czyli od domyślnej wartosci.
Co do Dudka zgadzam się ma już swój wiek (Co prawda mówia że bramkarz jest jak wino) (Ale nie w FM ;) ) jest wiele lepszych propozycji np Janukiewicz

wisłakraków Partyzant

0
16.04.2008 15:13    #8
Janukiewicza mam już u siebie ale jeżeli ktoś zna jakiegoś bardzo dobrego bramkarza co przyjdzie do mnie to proszę podać

Matiusz Młody aktywista

0
16.04.2008 15:26    #9
Kup bangalio lub Gomisa z torino dobry tez jest przyrowski lub fabiniak

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.