Panowie! Pomocy... Gram sobie Polonią Warszawa i wszystko ładnie śmiga.. aż do czasu kiedy wyskakuje ten chory błąd;/ Najlepsze jest to, że wyskakuje on co 3,4 no może 5 meczów (różnie). Występuje on zawsze, ZAWSZE, kiedy wchodzę pod czas meczu w taktykę. Przykładowo : Gram mecz, zbliża się 55 minuta meczu i mam zamiar zmienić zawodnika lub taktykę i wszystko normalnie dało się zrobić. Tak przez kilka meczów. Natomiast w następnym meczu po wejściu w "taktyka" występuje błąd i gra się zamyka... Trochę to irytujące bo cały czas muszę zapisywać grę (zapis do 3 plików) I na początku każdego meczu wchodzę w "taktyka" i jeśli mnie nie wywali to mogę normalnie robić zmiany itp, ale jeśli mnie wywali(co się często zdarza) to muszę zaczynać od ostatniego zapisu... i tak w kółko.
Dodam, że gram na dużej bazie danych wszyscy zawodnicy z Europy i Afryki. Aktywne ligi to : Polska(2), Angielska(2), Francuska(2) Niemiecka(3) i Hiszpańska (2). FM pokazał mi, że przybliżona liczna zawodników to 220k... Napis był na czerwono z informacją, że przekracza zalecaną liczbę. Do cholery mam dobrego kompa, który to pociąga... Gram normalnie w każdą grę, i w FM'ach też nie miałem nigdy tego typu problemów. Jest jakieś lekarstwo na to? Męczące jest ciągłe zapisywanie, wczytywanie i wkurzanie się o to, ze musisz powtórzyć mecz, a czasami i więcej... Na dłuższą metę grać się odechciewa. Nie mam chęci do robienia reinstala.. Chciałbym zachować save'y, ale jeśli reinstal to ostateczność to trudno...
Dodam, że gram na patchu 10.3.0.
W grę mam wrzucone : FuryG's AFRICAN MEGA DB v2.10 oraz FORBESFM10.
Z góry wielkie, WIELKIE dzięki za pomoc.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.05.2010 o godz. 20:13
Najnowsze posty