Wartość Orange Ekstraklasy

Pyrrus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.04.2008, 18:03    Pytanie
Witam !

Na wstępie chciałbym przeprosić jeśli takie pytania już się pojawiły a ja je przeoczyłem.
Ale do rzeczy. Mam następujący problem: Otóż niezmiernie denerwuje mnie fakt, iż grając dowolnym polskim drugoligowcem i starając się wyłowić z niezmierzonej rzeszy piłkarzy (polskich) bez kontraktu jakiś "talencior" zazwyczaj przegrywam z klubami z .... Bułgarii, Rumunii czy okręgowej ligi niemieckiej. Polscy piłkarze tak z Orange jak i z drugiej ligi niezwykle często obierają kierunek na wschód i południe nieco rzadziej do Austrii. Prawa FM ? Może. Ale w momencie kiedy filar mojej drużyny Dariusz Sztylka wolał grać dla drugoligowego bułgarskiego klubiku zamiast zmagać się o Puchary w OE powiedziałem "DOŚĆ".
Tak, więc moje pytanie brzmi: W jaki sposób w edytorze mogę podnieść wartość (nazwijmy to tak umownie) naszej rodzimej ligi tak, by można było do niej ściągać mniejsze gwiazdy, a nasi piłkarze nie oglądali się na oferty z Bułgarii czy niższych lig Rumunii ? Chciałbym podnieść OE do poziomu powiedzmy pierwszej ligi francuskiej. Jak mogę to zrobić i czy nie zaważy to na grze polskich zespołów w europejskich pucharach ? (W sensie nagle trzy polskie drużyny biją się o LM w związku ze zwiększeniem wartości ligi (a tego nie chce).

Pozdrawiam, Pyrrus

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 27.04.2008, 18:04

Pyrrus Partyzant

0
28.04.2008 17:21    #10
[quote=cinu]Jeśli chcesz zeby to OE przychodzili gracze np. ze Skandynawii Włoch czy nawet Portugalii musisz zmienić Polsce "Developing" na "Developed" bedziemy wtedy krajem rozwiniętym a nie rozwijajjącym sie...[/quote]

I to wystarczy bez podnoszenia wartości naszej ligi i klubów ?

mateusz_ha Partyzant

0
23.05.2008 11:48    #11
Pociągnę trochę wątek... czy po dokonanych zmianach (zrobiłem je na updacie ściągniętym z cmrev.com i podmieniłem pliki) będę one miały miejsce po wczytaniu zapisanej gry (zapisana na updacie przed podmienieniem pliki), czy zajdą dokonane zmiany, czy muszę rozpocząć grę od nowa oczywiście na tej bazie danych? Pozdr:)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 23.05.2008 o godz. 12:39

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
23.05.2008 11:54    #12
nie ma takiej strony jak cmrev.pl jest cmrev.com albo fm.gram.pl :D
Piłki będą ale zmian nie

mateusz_ha Partyzant

0
23.05.2008 12:40    #13
Wnioskuję, że muszę rozpocząć grę od nowa. Dzięki:)

adson43 Partyzant

0
23.05.2008 16:43    #14
Nie mateusz_ha. Mozesz przez FM Modifier zmienic reputacje Polski (w sensie ligi) i reputacje Twojego klubu.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
23.05.2008 17:50    #15
[quote=mateusz_ha] czy po dokonanych zmianach (zrobiłem je na updacie ściągniętym z cmrev.com i podmieniłem pliki) będę one miały miejsce po wczytaniu zapisanej gry (zapisana na updacie przed podmienieniem pliki),muszę rozpocząć grę od nowa [/quote]
Ale on zmienił w tym edytorze dodanym do gry

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.