Problem ze zrobieniem przyśpiewek jest złożony. Mój problem polega na tym, że te przyśpiewki, które wgrałem pojawiają się w meczach ale zdecydowanie za rzadko. Myślę, że to jest do zrobienia skoro ktoś z zagranicy to zrobił.Najpierw trzeba znaleźć pliki dźwiękowe w formacie .wav z przyśpiewkami kibiców. Potem wgrać je do folderu sounds z odpowiednią nazwą:
- FM_tm_xxx - przyśpiewka dla zespołów, wskazuje na to napis tm. Zamiast xxx trzewba wpisać ID drużyny. Dla Manchesteru United jest to FM_tm_680
- FM_pl_xxx - przyśpiewka dla piłkarzy, wskazuje na to napis pl. Zamiast xxx trzeba wpisać ID piłkarza. Dla Gerrarda jest to Van Nistelrooya jest to FM_pl_3219
Po zrobieniu już takich plików dźwiękowych należy edytować plik match_sounds. Jest w nim opisane jak powinno się edytować wpisy. Robiłem zgodnie z tamtą instrukcją ale niestety dźwięki pojawiają się zdecydowanie za rzadko.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.
Najnowsze posty