Problem ze sparingami.Asystent (drużyna rezerw)

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.05.2008, 21:07    Pytanie
Zauważyłem taki problem że asystent/trener nie organizuje żadnych sparingów dla drużyny rezerw jak i U-18, mimo że ma to ustawione w ustawieniach zespołu dotyczących rezerw i U-18. Jest taka opcja "organizowanie sparingów dokonywane przez asystenta/trenera" ta opcja jest włączona i nie wiem dlaczego nigdy moja drużyna rezerw nie ma sparingów. Wszystko poustawiane jest jak być powinno a mój asystent nigdy nie zorganizował żadnego sparingu. Okres przed sezonowy praktycznie minął a tu nic.
Czy Wy też macie taki problem?
Bo ja nie wiem dlaczego tak sie dzieje.

Bartez Przodownik pracy

0
02.05.2008 21:15    #1
Bo ta opcja dotyczy tylko pierwszej drużyny. Rezerwom i U-18 sam musisz ustawiać.

Użytkownik uznał post za pomocny

0
02.05.2008 21:29    #2
Nie. Osobno jest dla pierwszej drużyny, drużyny rezerw i U-18. Dla pierwszej drużyny ja wszystko oczywiście ustawiam i organizuje, czyli mam wszystko powyłączane w tamtych ustawieniach a co do drużyny rezerw i U-18 mam ustawione że asystent ma organizować sparingi dla rezerw i U-18 a nie ja. Po to jest to ustawienie. Nie wiem dlaczego mimo to żadnych sparingów On nie organizuje.

Tzar Przodownik pracy

0
02.05.2008 21:45    #3
No i po co się sprzeczasz jak ci Bartez dobrze mówi?
To, że asystent się zajmuje sparingami nie oznacza, że je organizuje, tylko prowadzi w nich drużynę. Spójrz na obrazek.

0
02.05.2008 23:50    #4
O kurde. Dzięki wielkie za ten obrazek, bo zauważyłem tą opcję na górze że asystent "odpowiedzialny za ORGANIZACJĘ sparingów" którą miałem wyłączoną. Zwracałem uwagę w rezerwach i U-18 na samo "asystent zajmuje się sparingami" a to na samej górze co zaznaczyłeś przeoczyłem. No to mam nadzieje że teraz jak włączyłem tą opcję to będzie organizował sparingi dla rezerw i U-18 oprócz pierwszego zespołu za który ja odpowiadam i organizuje sparingi. Mam nadzieję że to będzie tak działać. Mam nadzieje że ta opcja nie wymusi że też u mnie będzie organizował ale myślę że nie jak mam wyłączoną opcję w pierwszym zespole co do zajmowania sie sparingami, a włączoną tylko w rezerwach i U-18.
Jeśli to ma działać że wszystkim będzie organizował nawet w mojej pierwszej drużynie no to będzie kicz.:/ jeśli to chodzi tylko o samo prowadzenie drużyny w sparingach a nie organizowanie.:/

Dzięki wielkie TZAR!

Bartez Przodownik pracy

0
03.05.2008 09:41    #5
To że w rezerwach i u-18 się zajmuje to znaczy że tylko się zajmuje, a nie organizuje. A "Odpowiedzialny za organizację....." dotychy tylko pierwszej drużyny.

0
04.05.2008 00:24    #6
A no właśnie. thx. Więc tak to jest dokładnie.Już sie zacząłem domyślać. No to szkoda że nie da się ustawić by organizował sparingi dla rezerw.:/ Sam będę musiał. A szkoda, dziwne to jest bo zawsze myślałem że po to są te ustawienia by nie tylko prowadził co oczywiste ale także aby organizował te sparingi. No ale trudno samemu trzeba będzie.

Wielkie dzięki!
pozdro!

A. De Raph: Pozwoliłem sobie wyczyścić ten temat z postów dotyczacych opcji "pomogł", coby zwiększyc przejrzystość tematu tytułowego, mam nadzieje, ze autor nie ma mi tego za złe (prosze nie dziękować, bo nie po to czysciłem, aby znowu offtopikować :P)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 04.05.2008 o godz. 18:26

turbo500 Partyzant

0
04.05.2008 04:10    #7
muszisz im sam zalatwiac, inaczej sie nie da

0
05.05.2008 11:45    #8
Dobra, już wszystko zostało wyjaśnione.
Dzięki wielkie wszystkim.

Uważam że temat można zakończyć.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.