FM w pasku!!

artyk1991 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.05.2008, 16:57    Pytanie
Ludzie pomocy !!! Grałem dzisiaj w FM (długo) i postanowiłem wejść na gg. Zacząłem rozmowe i musiałem co chwilke zwijać FM do paska. Teraz nie moge go przywrócić !!!!
Prosze podajcie jakąś rade jak to naprawić. Bo naprawde szkoda mi tego co dzisiaj udało mi sie zdobyć !!! Nie wyłaczam komputera bo mam nadzieje że ktoś mi szybko pomoże!!! Bardzo was o to prosze

raveniasty Partyzant

0
08.05.2008 16:51    #10
nacisnij CTRL+S - tj robisz save
... potem wyłączasz grę i load game
to powinno pomóc ... mi pomaga na 100%

RobinWLKP Młody aktywista

0
08.05.2008 19:28    #11
[quote=raveniasty]nacisnij CTRL S - tj robisz save
... potem wyłączasz grę i load game
to powinno pomóc ... mi pomaga na 100%[/quote]

[quote=artyk1991]Właśnie w tym problem że właśnie grałem mecz :([/quote]

:S

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

0
08.05.2008 20:12    #12
Mam tak prawie co drugi dzień ( piszę to bo może ktoś w niedalekiej przyszłości z tego skorzysta ). Ctrl + Alt + Delete ---> Aplikacje ----> Football Manager 2008 klikamy zakończ zadanie wyskoczy nam ni z gruchy ni z pietruchy fm pyta czy chcemy zakończyć grę klikamy nie tylko nam jeszcze wyskoczy komunikat Windowsa, że niby program nie odpowiada dajemy Anuluj i cieszymy się z dalszej gry.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.