Strona

[UWAGA] Sondaż społeczny! Pomóż nam w realizacji pięciolatki!

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.05.2008, 20:17    Pytanie
Witajcie Towarzysze!

Rada Rewolucji zwraca się do Was z prośbą o pomoc w realizacji jednego z projektów, jakie będą w przyszłości wdrażane. Znów potrzebujemy Waszego wsparcia i zaangażowania, które tak często nam prezentujecie wypracowując kolejne normy.

Tym razem chodzi nam o odpowiedź na jedno proste pytanie: "Na co zwracasz uwagę wybierając w grze klub do prowadzenia?" - oczywiście poza sympatią. Poziom ligi? Reputacja? Średnia wieku? Budżet? Pojemność stadionu? A może jeszcze coś innego?

Wasze odpowiedzi zostaną wykorzystane przy realizacji projektu, którego celem będzie rozwiązanie raz na zawsze często pojawiającego się problemu z wyborem klubu.

Viva la Revolution!

Figo1991 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
08.05.2008 20:35    #1
Ja oczywiście sympatia dla klubu i zawodników. I oczywiście średnia wieku zespołu ma być niska ;] To na tyle;]

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
08.05.2008 20:39    #2
w każdej wersji managera gram PSG, Manu oraz Wisła. Reszte wybieam ze względu na okienko transferowe ;) np. taki Smolarek odszedł do Racingu, od razu sie za to wziąłem albo Saragossa zrobiła ciekawe transfery, zaczynam nimi grać.

muttley87 Partyzant

0
08.05.2008 20:41    #3
Wcześniej wybierałem Real czyli moją miłość, i Podbeskidzie ze względu na lokalny patriotyzm. W 08 wybrałem Leyton Orient z League One, a impulsem do gry the O's był artykuł w Gazecie że chcą oni przyciągnąć polaków na trybuny i rozważają kupno polskiego grajka. Ostatni postanowiłem pograć o wyższe cele i rozpocząłem grę Herthą ze względu na Łukasza Piszczka i chęcią pomocy społecznemu klubowi. Ponadto wpływ na wybór klubu maja długi a raczej ich brak ( wole klub biedniejszy ale bez zobowiązań wobec banku). Ogólnie nie ma to jak dokopać gigantom prowadząc mały klub.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.05.2008 o godz. 20:44

pierdutka Przodownik pracy

0
08.05.2008 20:57    #4
1. Kadra
2. Kasa
3. Liga ( rozwinięta i to 1)
4. Reputacja...

eMiKa Młody aktywista

0
08.05.2008 20:59    #5
Jesli wybieram klub z ligi polskiej, zawsze jest to klub uczestniczacy w europejskich pucharach.

Jesli jest to klub z nizszych lig europejskich, to czest kieruje sie nazwa klubu badz herbem, gdyz bardzo czesto kluby prezentujabardzo zblizony poziom.

Przy wyborze klubow z "the best" wybieram kluby z ktorymi moge cos podzialac, ktore niosa ze soba jakies wyzwanie, np West Ham United.
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Laioninho Partyzant

0
08.05.2008 21:04    #6
Ja wyberam głównie tylko z sympatii - barca lech warta, albo jak bede mial "impuls" to wybieram jakąś drużynę np z 5 ligi

David93 Partyzant

0
08.05.2008 21:11    #7
Historia (np.Aston Villa,Fiorentina ;p ), reputacja i "miejsce wg bukmacherów"(zazwyczaj przedostatnie lub ostatnie ). :D
Choć zazwyczaj kieruje sie historia i sympatią (oczywiscie Lech Poznań) :D

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.05.2008 21:26    #8
Dla mnie ważne jest czy do tego klubu, który wybieram przejdą talenty z Polski (np. Czapliński). Nie będą chcieli przejść, szukam innego klubu. I oczywiście nie biorę klubu w stylu Man Utd czy Barca tylko jakiś mały klubik.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.05.2008 o godz. 21:28

Mally89 Partyzant

0
08.05.2008 21:42    #9
Ojj chłopaki. Poza sympatią chyba sie nie wybiera? Lech & Warta. Zwłaszcza warta będaca w 2 lidze to takie moje wyzwanie ostanio. A raz kiedyś grałem klubem z miasta w którym akurat w angli przez wakacje przebywalem. :-) Oby to sie wam przydało

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.