[UWAGA] Sondaż społeczny! Pomóż nam w realizacji pięciolatki!

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.05.2008, 20:17    Pytanie
Witajcie Towarzysze!

Rada Rewolucji zwraca się do Was z prośbą o pomoc w realizacji jednego z projektów, jakie będą w przyszłości wdrażane. Znów potrzebujemy Waszego wsparcia i zaangażowania, które tak często nam prezentujecie wypracowując kolejne normy.

Tym razem chodzi nam o odpowiedź na jedno proste pytanie: "Na co zwracasz uwagę wybierając w grze klub do prowadzenia?" - oczywiście poza sympatią. Poziom ligi? Reputacja? Średnia wieku? Budżet? Pojemność stadionu? A może jeszcze coś innego?

Wasze odpowiedzi zostaną wykorzystane przy realizacji projektu, którego celem będzie rozwiązanie raz na zawsze często pojawiającego się problemu z wyborem klubu.

Viva la Revolution!

wisłakraków Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
17.05.2008 17:04    #60
Sympatie do klubu a jak nie na to to:
-poziom ligi i klubu(lubie zagrać np. w 2-3 lidze angielskiej słabym klubem lub bardzo dobrym)
-poziom piłkarzy (czy są tam piłkarze z ktorymi da się coś osiągnąć,dobre staty)

amadeo Partyzant

0
17.05.2008 20:16    #61
Przede wszystkim wybieram dużą ilość krajów, obowiązkowo z Polską i Anglią. Przeważnie wybieram wtedy najsłabszy klub z najniższej ligi, najlepiej z ujemnymi punktami na koncie.

kowalinho Młody aktywista

0
29.05.2008 17:05    #62
Ja lubie grać małymi klubami i doprowadzać do potęgi ale jak nie mam cierpliwości to biore juve lub wisle lub cracovie albo silniejsze kluby ze wzgledu na zawodników, finanse i ligi.

dooomiiin Młody aktywista

0
29.05.2008 18:43    #63
Osobiście poza miłością do klubu (Man Utd, którym kieruję aż zacznę odczuwać znużenie, a to przychodzi mniej więcej po 10 sezonach) to nie kieruję się jakimiś skomplikowanymi pobudkami. Po prostu biorę średni klub z dobrej ligi europejskiej (włoska, hiszpańska, niemiecka, czasem inne) i pomagam mu się wspiąć na piłkarskie szczyty. Ot co! :D
by dooomiiin

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.05.2008 00:59    #64
Ja sie kieruje iloscia graczy mogacych grac z poza UE,im wiecej tym lepiej,czyli liga wloska zdecydowanie odpada...

Evening Młody aktywista

0
30.05.2008 15:01    #65
Przede wszystkim lubie rozwijać kluby czyli:
1. Kraj - żeby było ciepło ;) tam gdzie grać w piłkę się opłaca (od zera do milionera)
2. typowania bukmacherów - nie ma to jak awans do pucharów klubem spisanym na straty.
3. Stadion - nie za duży i nie za mały, żeby móc go rozbudowywać ale też, żeby był jak mężczyzna (musi zarabiać)
4. w miarę dobra szkółka młodzieżowa bo młode wilki to to co tygrysy lubią najbardziej.
5. liga powinna być przyjazna obcokrajowcom

Frost Młody aktywista

0
30.05.2008 15:38    #66
Ja Kieruje sie:
1. miloscia do klubu
2.Jesli nie ma kim grać to ogladam jakis mecz i zaczynam gre druzyna ktora w tym meczu grala.Zwykle sa to sredniaki.
3.Lokalnym Patryiotyzmem(Motor Lublin.!)

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.05.2008 20:37    #67
-zazwyczaj wybieram te które będą walczyć o utrzymanie się w lidze, gdyż nie lubię mieć wszystkiego na gotowe, lecz nie może to być klub z dużymi problemami finansowymi bo to masakra grać o utrzymanie i pilnować co do złotówki swojego budżetu
-gram tylko silniejszymi ligami europejskimi, bym miał za jakieś 5-7lat realną szanse na zdobycie pucharu UEFA, czyli zazwyczaj są to ligi hiszpańska, angielska, włoska, francuska, czasem holenderska (nigdy niemiecka - jestem uprzedzony co do tego narodu ze względu na historie)
-gdy gra mi się nudzi biore jakiegoś średniaka z pierwszych lig i buduje sobie mocną pake i wszystko zdobywam ale to gra na trzy cztery sezony;p

szczepek Młody aktywista

0
30.05.2008 22:54    #68
ja tylko kieruje sie miloscia do klubu ( Wisla Krakow ) :] ale ja bardzo lubie prowadzic jedne z najslabszych klubow w FM... polecam 3 liga Brazylijska :]

marcin55555 Partyzant

0
30.05.2008 23:06    #69
ja np wybieram taki ktory jeszcze nic w zyciu nie osiagnal

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.