Problem z Backgroundem

Aaron Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.05.2008, 23:46    Pytanie
Otoż sprawdzałem ostatnio suflera i nic dokładnie na ten temat znaleźć nie mogłem. Mój problem polega na tym, że nie moge wgrać backgroundów.Tzn jedne się wgrały drugie nie. Te co się wgrały mają wspólną nazwe jaka jest w configu ( czyli plik id) a te co sie nie wgrały mają nazwe klubu i plik id. Nie wiem już co z tym zrobic. Da się jakoś w pliku config zmienić dane??? Jest do tego jakiś program?? Czy poprostu nie da się ich wgrać i koniec ?? Z góry thx za odpowiedz .

bartex55 Przodownik pracy

0
13.05.2008 00:14    #1
Kliknij na config PPM i wybierz opcję "Edytuj".

(record from="default" to="graphics/pictures/team/888/background"/)

Gdzie "default" symbolizuje nazwę pliku tła, a "888" to ID klubu, przy którym dany background ma widnieć.

Edit: Zamiast nawiasów okrągłych mają być te: < oraz >

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.05.2008 o godz. 00:17

Aaron Młody aktywista

0
13.05.2008 13:13    #2
Wszysktko było by fajnie tylko nie wiem jak edytować plik config. Jak biorę Ppm to nie ma opcji edytuj. Błagam pomóżcie jak wiecie jak edytować ten config.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
13.05.2008 13:56    #3
No to otwórz za pomocą-> notatnik

Aaron Młody aktywista

0
13.05.2008 14:16    #4
Przez notatnik się nie da. Pokazuje że ta aplikacja nie otworzy tego. Probowalem min skopiowac do z config do notatnika, przestawic dane w notatniku i notatnik wkleic do foldera z tłami. Tylko to nie wyszło. Może są jakieś programy do tego??

bartex55 Przodownik pracy

0
13.05.2008 15:47    #5
Nie ma takiej możliwości, aby opcji "Edytuj" nie było. Zamieszczam screen'a dla zobrazowania tego.

Aaron Młody aktywista

0
13.05.2008 16:26    #6
Edytuj rzeczywiście jest. Tylko na jednym kompie ma neta a na drugim fm i na tym co mam fm to mi nie pokazywało edytuj. Tylko tła dalej nie działają. Już nie wiem co robic. Sciągałem te tła z sortitoutsi.net działają tylko te co są do angielskiej blue premier league a inne nie. Te co działają mają w config np. a te co nie działają mają np. . Tylko kilka zespołów z ligi probowałem tak zrobic jak w przypadku działających lecz to też nic nie dało. Może to wina skórki mam Black in 2 ??I czemu jedne działają a drugie nie ?? Przecież te niedziałające też powinny działac , podobnie z tymi nazwami i Id jest z logami a działają. Napiszcie moze jak u was to działa. Już z 4 godziny nad tym siedze.

Piwosz@Fm Partyzant

0
26.08.2008 17:29    #7
Witam Serdecznie.otóz mam taki problem nie wiem jak zrobic te backgroundy(tla)....wie ktos jak je zrobic zeby bylo odtwarzane losowo????prosze o szybka odpowiedz:Dmoje gg 682844 czekam...jestem caly czas

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.