Kara za krytyke

putik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.05.2008, 10:38    Pytanie
Czy istnieje jakaś wyższa kara niz oglądanie meczu z trybun za krytykowanie sędziego po meczu?? Np jakaś finansowa dla klubu albo dla mnie bądź w najgorszym wypadku rozwiązanie ze mna umowy?? nie chce zbytnio ryzykowac ale czasami trzeba zareagowac na to co wyprawia sedzia :D Z góry dzięki za odpowiedź

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
16.05.2008 18:39    #20
Piszę w nowym poście ponieważ tamten i tak jest zbyt długi.Jeśli chodziło o to że meczów z reala typu zenit-rangers nie ogląam to sie mylisz po prostu sytuacje z rzeczywistosci różnią sie nieco od tych które są w efemie.

RobinWLKP Młody aktywista

0
16.05.2008 19:48    #21
dodam jeszcze , ze przeciez czasem komentator 'pomaga' ocenic sytuacje
mowi cos w stylu : ''pilkarze maja prawe prostestowac''
no a jak widze jak jedna kulka leci na bramke i mija kulke obronce i pozneij kulka obronca nawala za nim i nagle kulka napadzior zatrzymuje sie to chyba oczywiste ze kulka obronca cos mu zrobila , bo chyba niezatrzymala sie zeby se buta zawiazac

Destro Młody aktywista

0
16.05.2008 20:39    #22
A moje zdanie jest takie, ze jest to zwykly silnik meczowy i bledy sedziemu sie nie zdarzaja. Dlatego zawsze kiedy proszony jestem o komentarz to przyznaje racje sedziemu. Z faulami to jeszcze jako tako mozecie sobie podyskutowac, ale raczej nie w kwestii czy takowy mial miejsce czy nie, ale czy zaslugiwal na czerwona kartke. Spalone analizowalem wiele razy i za kazdym ten spalony byl...

Bartez Przodownik pracy

0
16.05.2008 21:26    #23
W FM 07 czy 08 nie zauważyłem, ale w CM 03-04 dało się, i to świetnie, oblukać kiedy był faul bez piłki.

dmx2000 Partyzant

0
16.05.2008 21:29    #24
Glosik1 - to co jest na stronie sortitoutsi to nie jest zaden mod tylko inne kulki. Znaczy sie inna grafika kulek. Kazdy sobie moze cos takiego narysowac w jakims edytorze graficznym. Jak sobie narysujesz rozowe sloniki to po boisku beda Ci biegaly rozowe slonie. A to, ze nie widac jak jedna kropka dotyka druga o niczym nie swiadczy. Bramkarz tez czesto jak broni to broni pilki, ktore sa nieco dalej od kulki przedstawiajacej bramkarza. Po prostu silnik graficzny nie uwzglednia wyciagnietej reki badz nogi. Tak wiec jesli widzisz, ze dwie kulki nie maja ze soba kontaktu nie znaczy to, ze tego kontaktu nie bylo. Moze jeden z zawodnikow wystawil noge a drugi sie o nia przewrocil. Tego po prostu nie widac. Dlatego pytalem czy moze znanazles jakas sensowna metode na to jak rozpoznawac faule. Komentarzami nie ma co sie sugerowac bo czesto jest tak, ze wyswietla sie napis "Zawodnicy maja prawo miec pretensje przy tej sytuacji" czy cos w tym stylu a po meczu okazuje sie, ze sedzia bledu nie popelnil bo jak skrytykujesz jego decyzje to pojawia sie napis "Chociaz powtorki wskazywaly, ze sedzia mial racje". A co do wyobrazania to mozesz sobie zawsze wyobrazac, ze Twoi zawodnicy nigdy nie fauluja ale co z tego? Wazne jest jak jest naprawde a nie jak to sobie wyobrazasz.

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
16.05.2008 21:55    #25
Glosik - na tym "modzie", że to niby nóżki widać, nie widać czy wślizg był czysty. To jest tylko ozdoba, dodatek graficzny (nie mod tak w sumie). Kulki się zwężają i dostają kreseczek. Wiem, bo cały czas na nim gram...

0
16.05.2008 22:05    #26
Byc może nie grałem na nim bo nie wiedziałem gdzie wypakowac :P
Do dmx 2000 nie znalazłem metody to zwykłe domysły :P .No to prawda komentarze są bezsensowne widac to głównie przy spalonych...i jeszcze troche pociągne z tymi spalonymi zauważyłem kolejny nonsens .Bo kiedyś miałem sytuację że na moją niekorzysc zostałą zdobyta niby kontrowersyjna bramka spalonego nie bylo wyraźnie przez przypadek nacisnełem odwołaj się i co widzę? ZPN nie reaguje bo byc może sędzia sie pomylił ... a jak kiedy indziej sie odwołałem w sytuacji kiedy to ja miałem rację bo spalony był i to dosyc wyraźny dostałem ostrzeżenie...
Aa Bartez dostaleś meczyk?

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 16.05.2008 o godz. 22:05

Destro Młody aktywista

0
16.05.2008 23:12    #27
Ciekawe to co napisales glosik :) Ja jeszcze nie spotkalem sie z tym, zeby ZPN nie zareagowal na krytyke sedziego

Bartez Przodownik pracy

0
16.05.2008 23:48    #28
glosik1, dostałem i ciekawa była jedna z bramek hehe.

0
17.05.2008 00:36    #29
Serio? U mnie często tak jest znaczy to głównie bot(czyli komputer) dostaje a właściwie nie dostaje upmnien ale mi też sie zdarzyło.Ale ty Destro chyba napisałeś że nie krytykujesz sędziego... wiec miałeś prawo sie z tym nie spotkac
Meczyk który przesłałem bartezowi ale to z fm 07
http://www.sends(...)gml6Nyj/

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.05.2008 o godz. 00:38

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.