Ja czy asystent?

oski226 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.05.2008, 14:48    Pytanie
Cześć wszystkim mam 3 pytania.
1.Czy grając słabym klubem i mając nieznanych piłkarzy lepiej żeby trener lub asystent wybierali mi pierwszy skład przed każdym meczem czy co kilka meczów bo jak wiadomo asystent wybierze zawodników z najlepszą formą w danym dniu i jakie atrybuty powinien mieć asystent lub trener aby dobrze wybrał pierwszą jedenastkę czy może sam wybierać sklad i czy podobnie będzie w mocnych klubach.
2.Dlaczego w Fm 2008 jest tak cięzko przejąć inny klub jeśli jest się zatrudniony w innym klubie ja grając Blackburnem 3 sezony i po niezłych wynikach złożyłem ofertę pracy w polskiej 2 lidze i tam mnie wyśmiano w Fm 2007 było inaczej troche dziwne. Lecz jak pójdę na bezrobotnego jest już lepiej.
3. Czy lepiej żeby asystent prowadził sparingi czy ja? Dzięki za pomoc

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.05.2008, 16:39

demrenfaris Partyzant

0
18.05.2008 14:57    #1
1) Słabym klubem - w żadnym wypadku! Chyba, że jesteś prawdziwym nowicjuszem. Jeśli masz jakieś pojęcie - stanowcze NIE. Czemu? W słabych klubach mamy do czynienia ze słabymi fachowcami, którzy na wybieraniu jedenastek się raczej nie znają...

2) Być może nie masz dobrej reputacji, ew. klub negocjuje z ulubieńcem kibiców, bądź też nie odpowiada mu Twoja narodowość. Ale pewnie chodzi o reputację.

Flavo Partyzant

0
18.05.2008 15:16    #2
2) jesli idziesz na bezrobotne to moim zdaniem masz wieksze szanse na zatrudnienie, gdyż nowy klub nie musi placic za Ciebie twojemu dotychczasowemy klubowi. takie jest moje zdanie:D

Pzdr

dodo361 Młody aktywista

0
18.05.2008 15:56    #3
1) Powinieneś sam wszystko robić, ponieważ w słabych klubach są słabi szkoleniowcy.
2) Musisz mieć dużą reputacje, abyś przeszedł musisz coś porządnego osiągnąć

Wolfe Tone Partyzant

0
18.05.2008 16:14    #4
1. Można i asystentowi dać wybrać ale z doświadczenia wiem, że nie zawsze piłkarz na papierze dobry będzie równie dobry w czasie gry. Skoro nie znasz zawodników podpieraj sie tym co proponuje asystent ale oczywiście wprowadzaj swoje poprawki.
2. "ja grając Blackburnem 3 sezony i po niezłych wynikach złożyłem ofertę pracy w polskiej 2 lidze i tam mnie wyśmiano"
Jak pisał Flavo, nie dziw się, że cię odrzucają skoro na pewno nie stać klubu żeby zapłacił odstępne.

stefan_makalski Partyzant

0
18.05.2008 20:34    #5
1. obejrzyj atrybuty kazdego pilkarza i sam wybierz. asystenci sie nie znaja
2. poniewaz nie masz reputacj wyzszej niz "national" i poza anglia nie jestes dobrze znany

Kołek Partyzant

0
18.05.2008 23:15    #6
Pierwszych dwoch pytan nie bede poruszal bo koledzy juz odpowiedzieli:)

3. Ja uwazam, ze sam powinienes prowadzic sparingi - sprawdzisz inna taktyke, innych pilkarzy i moze jakis zawodnik z druzyny przeciwnej wpadnie ci w oko?:)

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.05.2008 15:12    #7
Grasz Ty...czy Asystent...???

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution