czy wy tez tak macie?

krolik123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.05.2008, 21:55    Pytanie
chcialbym podzielic sie z WAmi moim problemem, otoz siedze nad taktyka prawie godzine, ustalam najdrobniejsze szczegoly na ktore we wczesniejszych fm-ach nawet uwagi niezwracale.ustawiam trening dla: obroncow pomocnikow i napadziorow. dwoje sie i troje a mimo to przegrywam mecz za meczem(w kazdym klubie jaki obejme. w wisle bez komca remisowalem, w watford przegrywalem almerii tez. nie wiem czy to ja ronie jakies bledy czy ten fm jest taki skopany. w y tez macie takie problemy? jesli tak to co robicie aby je zwalczyc?? jakie taktyki najlepiej sie psrawdzaja??(rozumiem ze taktyke sie ustawia pod zawodnikow ale pytam sie jakich wy uzwacie), jaki ustawiacie trening?? mam juz dosc przegrywania choc juz wszystko chyba przerobilem, przeczytalem kilka razy artykul pt,,analiza taktyczna" robie wszystko co w mojej mocy ale nic nie pomaga!! pomocy!!

bury86 Młody aktywista

0
18.05.2008 22:33    #1
Ja osobiscie lubie grac z zageszczonym srodkiem pola, nie gram np 4-4-2, wole zagrac 4-1-3-2(odpowiednio zmodyfikowane strzalkami i poleceniami, bardzo latwo mozna ta taktyke zmieniac pod rywala,wynik itp) co do treningow to pod kazda pozycje( trening TUGA, nie pamietam dokladnie nazwy). Im gram dluzje klubem tym idzie mi lepiej, teraz np gram moj 4 sezon w Lechii, srednia wieku w zespole 21 lat i walcze spokojnie o mistrza,zamierzam pograc od nowa kariere jakims Angielskim klubem.
Wg mnie dobra taktyka jest 4-3-3 (ze skrzydlowymi i wysunietym napastnikiem , i z 1 def pomocnikiem, czasami 2 jak trzeba).
Budowe zespolu zaczynam przedewszytkim od bramkarza i obrony, bez tego nawet z super strzelcami zapomnij o sukcesach.
Jak cos odezwij sie na GG 7363226, to podesle ci pare informacji dokladniejszych i jakis screenow jakby co.
Pozdro

Kołek Partyzant

0
18.05.2008 23:12    #2
Jesli o mnie chodzi, to ja stosuje 3 taktyki: 4-4-2, 4-3-3 i 4-3-1-2. Rozne sprawdzaja sie przy roznych pilkarzach (to oczywiste:)). Jesli chodzi o trening to takze ustalam indywidualnie dla kazdej pozycji. Zgadzam sie takze z Burym, ze defensywa to podstawa. I na pewno nie oplaca sie grac defensywnie - taka juz tegoroczna edycja jest... A moze poprobuj jeszcze z poleceniami indywidualnymi?

bury86 Młody aktywista

0
18.05.2008 23:28    #3
I na pewno nie oplaca sie grac defensywnie - taka juz tegoroczna edycja

Zgadzam sie w 100%

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
18.05.2008 23:33    #4
Przeczytaj te poradniki jeszcze raz i przeanalizuj porady pod kątem własnego zespołu oraz możliwości i umiejętności piłkarzy.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.