Uaktualnienie 8.0.1

bury86 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.05.2008, 12:36    Pytanie
Braciak sciagnal ta wersje uaktualnienia, instaluje, niby wszytko ok ale co do czego jak wlancza FM i gdy bierze Nowa Gra nie ma do wyboru tej bazy danych, wlancza mu sie standardowa 8.0.0, u mnie na PC zadzialalo odrazu, on ma laptopa i Linuxa.
Jak ktos wie co z tym zrobic to prosze o pomoc, PILNE.
Pozdrawiam

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.05.2008 12:52    #1
Niemożliwe. Może coś nie poszło podczas instalacjii...,może coś źle zrobił.
Po normalnej i prawidłowej instalacji łatki 8.0.1 nie powinno być żadnego takiego problemu. Niech spróbuję jeszcze raz wszystko od początku na spokojnie poinstalować, bo nie powinno być takiego problemu.

bury86 Młody aktywista

0
19.05.2008 12:58    #2
No ale on juz 3 rayz probowal, nawet FM przeinstalowal, a kto jak kto ale braciak zna sie na kompach dobrze, az sam sie dziwi ze cos nie wychodzi:/:/

bury86 Młody aktywista

0
19.05.2008 13:03    #3
Te wszytskie pliki wrzucilo mu po instalacji do data/updates.A gdy przeniosl je do data/db to potem nie wlanczala mu sie gra wogole.Do tego powstal mu folder 801, a folder 800 ma juz standardowo w data/db

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.05.2008 13:14    #4
No to nie wiem.... po instalacji nic nie trzeba robić, nie trzeba nić przenosić.
Te pliki, foldery typu uptades, 801 tworzą sie tam gdzie mają być, nie należy ich ruszać. Ale jeśli instalował kilka razy i po prawidłowo zakończonej instalacji włączał grę i uaktualnienie 8.0.1 sie nie pojawiało no to nie wiem dlaczego...

ResetPL Młody aktywista

0
19.05.2008 14:17    #5
Czy oby na pewno masz Oryginał gry Football Manager 2008 ?? No dobra nie wnikam...
Jak chcesz, żeby patch działał > Wejdź w Edytor do Fm(ten dołączony z grą) > Wczytaj bazę danych(łatka 8.0.1) > Zapisz ją(Save as...) np. tylko zmieniając nazwę na "Uaktualnienie v1" > Wejdź do gry, powinno śmigać...

Pozdro i mam nadzieje, ze pomogłem :D

PS : Mi najlepiej i tak gra sie na oryginalnej bazie danych mimo, że zawiera błędy...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.