Brak terminarza po wczytaniu gry

Marianoit Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.05.2008, 19:48    Pytanie
Witam!

Grałem Milton Keynes i zapisywałem grę, linia dochodziła do końca i pojawiał się napis że"zapis gry zakończył się niepowodzeniem", tworzył się backup i ja grałem dalej, w grze po wczytaniu wszystko było ok. W 2011 roku około października dawałem kontynuuj i tak mi dni leciały, zdziwiło mnie czemu nie gram żadnych meczy, zaglądam do terminarza a tam pustka.
Postanowiłem przewinąć na początek następnego sezonu żeby się utworzył nowy terminarz. Terminarz został ustalony, wszystko pięknie, zapisałem na końcu pojawił się w/w błąd. Po wczytaniu jednak znowu nie było terminarza. Utworzyłem drugiego managera w chelsea aby sprawdzić czy tam bęzie terminarz. Nie było.
Wie ktoś może jak uratować ten save?? Sporo się napociłem aby doprowadzić ich do Championship. Chociaż żeby rozpocząć na tej bazie danych. Z góry dzięki za każdą pomoc.
Pozdrawiam
moje gg 3956071.

MarcusGrall Partyzant

0
26.05.2008 14:53    #10
Miałem tak kiedyś, tylko że moj problem był związany z brakiem miejsca na dysku C, i fm z komputerem sie gryzł.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.05.2008 09:35    #11
mi backup save'a robił się tylko wtedy gdy miałem za mało miejsca na dysku, w takim przypadku usuwałem tego backupa i coś jeszcze z dysku i jeszcze raz nadpisywałem save

grubciu Partyzant

0
27.05.2008 14:55    #12
juz raz tak miałem że nie było terminarza;p
spróbuj przeinstalować grę, potem zrób oczyszczanie CHKDSK(chyba tak to się piszę, pojawia się to gdy źle zamkniesz komputer, albo w menu Start) po czyszczeniu save był dobry był bakcup ale terminarz też
na początku możesz bez ponownego instalowania, CHKDSK powinno pomóc
a i próbuj kilka razy CHKDSK a potem przeinstaluj jak nic nie idzie i znów CHKDSK
POWODZENIA

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.