[save] Save, Edytor - POMOCY!

Szpal Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.05.2008, 19:06    Pytanie
Bawiłem sie kiedys na laptopie edytorem (FM2008) dla sprawdzenia jak to działa. Zmian prawie żadnych nie zrobilem ale zapisałem i rozpocząlem nową gre w zedytowanej bazie danych! Byłem akurat na wakacjach z rodzicami więc grałem dużo;P i rozgrywka zaczela toczyc sie BARDZO! dobrze(zmian z edytora nie byly odczuwalne nawet nie pamietam jakie porobilem). Teraz mam problem bo nie moge przenieść tego save'a na mój komputer a zależy mi na nim bardzo (do tego stopnia że nie mam nawet motywacji do rozpoczęcia nowej gry). Udostepnilem nawet caly katalog FMa na moj komputer i przekopiowalem w miejsce starego i nie dziala bo nie odnajduje bazy danych. PROSZE O POMOC!

Szpal Partyzant

0
26.05.2008 23:06    #10
To może żeby nie otwierac nowego tematu zadam kolejne banalne pytanie (na ktore nie znam odpowiedzi :|) Czy jak wgram nowego patcha to bede mogl kontynuowac save,a czy musze zaczac nowa gre?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.05.2008 23:13    #11
Będziesz mógł normalnie kontynuowac grę

steffanello Partyzant

0
27.05.2008 01:37    #12
A ja natomiast mam tak że rozpocząłem grę na stworzonej przez siebie bazie danych pod łatką 8.0.1 potem zrobiłem formata, zainstalowałem fma (skopiowałem zapisane gry ale bazy danych juz nie) ani pod wersją 8.0.1 ani 8.0.2 zapisanej gry się nie da uruchomic. Czy jest jakis sposób aby jednak kontynuować to co było zapisane? smutno bo był już 2019 rok i jakos mi się niechce grać od nowa.

Tzar Przodownik pracy

0
27.05.2008 06:53    #13
Jak zrobiłeś formata (czyli nie masz już tej edytowanej przez siebie bazy danych), to już tego sejwa nie uruchomisz.

Sejw wymaga bazy danych, na której rozpoczęło się rozgrywkę.

ResetPL Młody aktywista

0
27.05.2008 08:31    #14
[quote=Szpal]To może żeby nie otwierac nowego tematu zadam kolejne banalne pytanie (na ktore nie znam odpowiedzi :|) Czy jak wgram nowego patcha to bede mogl kontynuowac save,a czy musze zaczac nowa gre?[/quote]
Będziesz mógł kontynuować save, ale nie będzie zawierał zmian które wprowadza patch. Dopiero jak wczytasz nowa grę(na tym patch'u) zmiany zostaną wprowadzone...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.05.2008 o godz. 08:32

Szpal Partyzant

0
28.05.2008 23:40    #15
Hmmm... Skopiowałem cały folder Sports Interactive i nie działa! Nie odnajduje bazy danych! (Na laptopie chodzi bez zarzutu...) dziwne...

dooomiiin Młody aktywista

0
29.05.2008 10:29    #16
ja mam podobny problem i prosze was o pomoc. edytuje baze danych i ja zapisuje a jak wlaczam nowa gre to tej bazy nie odnajduje i mam tylko ta domyslna... pomozcie.
by dooomiiin

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.