Edytor-tworzenie klubu (problem dla BARDZO mądrych głów!)

mahdi Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
0
28.05.2008, 09:51    Pytanie
Stworzyłem nowy klub, nazwałem go Newcastle 07 United. "Staremu" Newcastle zredukowałem reputację, zmieniłem jego status na amatorski, "zabrałem" stadion i przeniosłem piłkarzy oraz sztab do "nowego" Newcastle 07. Tytułem wyjaśnienia - lubię mieć "wyzerowane" statystyki zdobytych trofeów, rekordów, itd - dlatego taki ruch.
PROBLEM pojawił się następujący: Newcastle 07 nie gra w Pucharze Anglii!!! Mogę rozgrywać mecze w lidze, w Pucharze Ligi - a w Pucharze Anglii FootballManager mojego klubu nie uwzględnia! DLACZEGO??? Może ktoś MĄDRY potrafi pomóc??? Będę wdzięczny! Pozdrawiam.

kkslech Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.05.2008 15:42    #10
może nadal masz status amatorski?

Wolfe Tone Partyzant

0
28.05.2008 16:22    #11
W Anglii amatorzy też grają w FA Cup.
Widzę, że - za przeproszeniem - robisz to od d... strony. Nie prościej wyzerować stare Newcastle? Chyba, że sprawia ci wielką przyjemność wygrać ze zniszczoną w edytorze starą N'castle.

msinter Młody aktywista

0
28.05.2008 16:45    #12
Może nie zaznaczyłeś narodowości klubu.. ;P Tylko zrobiłeś, że ma grać w Premiership..

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.05.2008 16:47    #13
[quote=msinter]Może nie zaznaczyłeś narodowości klubu.. ;P Tylko zrobiłeś, że ma grać w Premiership..[/quote]

Coś w tym jest.

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
31.05.2008 08:53    #14
ODKRYŁEM!!! Otóż w edytorze jest taka mała "rubryczka" pod tytułem "rok założenia klubu"! Ja wpisywałem "2007"... i... klub nie grał w PA! Okazuje się, że gdy się nie wpisze ŻADNEJ daty w tym miejscu - klub normalnie gra w Pucharze Anglii! Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale tak to wygląda:-) Dzięki wszystkim za próby pomocy i pozdrawiam.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.