Wartość graczy dramatycznie spada

Mrożon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.06.2008, 12:57    Pytanie
Nie wiem być może ten temat już był ale mam taką sytuacje.
Gram właśnie 3 sezon niemieckim St Pauli i do tej pory wartość czołowych graczy jeśli grali dobrze systematycznie rosła.
Natomiast od pewnego czasu wartość czołowych graczy dramatycznie spada.
Jozy Altidore w ciągu 3 miesięcy spadł mi z 8 milionów do niespełna 2,5 pomimo, że praktycznie co kolejkę ma ocenę 8 lub więcej.
To jeszcze mogę zrozumieć, bo jemu akurat kontrakt się kończy.
Ale taki np Pablo Piatti wydałem na niego 6 mln i wartość podobnie zaczęła spadać w ciągu 2 miesięcy spadł do 4 mln, pomimo, że jest jednym z lepszych graczy drużyny i w mocnej niemieckiej lidze idzie mu świetnie.
A nawet jeśli wartość gracza nie spada to nawet po jego dobrych występach i ocenach nie rośnie.
Chce wiedzieć czy to jest błąd gry czy po prostu jak rozegram sezon wartość graczy wzrośnie po sezonie?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.06.2008, 13:00

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.06.2008 13:09    #1
Wartość graczy zależy od wieku, najwyższa cena jest miedzy 25-29 rokiem życia (to jest moje zdanie niczym nie potwierdzone;p) to ile piłkarz kosztuje zależy też czy zdobywa jakieś nagrody, cena rośnie zazwyczaj też przed rozpoczęciem się okien transferowych, przy podpisaniu nowego kontraktu.
A i cena piłkarza zależy też od tego ile zarabia CHYBA - jak nie to to sorry za złą podpowiedz.
A poza tym wiele osób ma tak że nawet po transferze cena drastycznie spada nie wiem dlaczego ale tak jest szczególnie u młodych piłkarzy.

Arko Młody aktywista

0
04.06.2008 13:51    #2
Jak piłkarza kupiłeś to zaraz po transferze ma wartość równą ceny transferu, a potem to już mu spada do prawdziwej wartości. Ceny piłkarzy spadają gdy kończą się im kontrakty, ale jak podpiszesz nowy kontrakt to jego watrość wzrośnie.

Frost Młody aktywista

0
04.06.2008 18:19    #3
Również gdy gra w reprezentacji i gra dobrze.U mnie było jak Prowadziłem Francję:Na początku gry Jeremy Toulalan miał wartość około 8 milonów euro(chyba).Po wygraniu Euro on został jednym z najlepszych ŚP w grze był nominowany do nagrody Piłkarza roku na świecie itd. I jego cena wzrosła do 25 mln euro:D to samo z Freyem.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.06.2008 18:48    #4
normalna rzecz, oni są młodzi i pewnie dlatego. u mnie w celticu kupiłem Diogo za 5,5 mln E a jego wartość spadła do 5 mln E mimo 25 bramek strzelonych w ciągu całego sezonu. im będą starsi, tym ich wartość będzie wzrastać, bo będą bardziej doświadczeni.
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

rafee Młody aktywista

0
04.06.2008 20:24    #5
Wartość piłkarzy zależy również od wartości klubu więc jeśli starciłes dużo kasy w poprzednim sezonie to dlatego spadła. Również jak spadniesz do niższej ligi no to wartośc spada
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.