bugi w kontrakcie

maciekb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.06.2008, 20:36    Pytanie
Nie wiem czy ktos juz to zauwazyl ale zawodnicy gdy im sie proponuje kontrakt ządają placy tygodniowej, premii za wystepy i tez pieniedzy za podpis. Iw tym momencie jest bug bo na przyklad: gracz x ząda ode mnie 35tys funtow premii za wystepy 3 tys i premii za sam podpis 1,2 mln. Spelniam wszystkie jego warunki ale daje mu za podpis 1 tys. a zawodnik ..... zgadza sie! Czy ktos juz to zauwazyl(dodam ze mam oryginalną gre i gram na latce 8.02)?
PS Wie ktos gdzie moge znalezc kitspack dla celty vigo? jesli ktos wie to poprosze o dokladny link

Figo1991 Młody aktywista

0
04.06.2008 20:59    #1

Dzemis Partyzant

0
04.06.2008 21:03    #2
No i co z tego? To normalne że nie zawsze zgadzamy się w 100% z propozycją zawodnika. Jak piłkarz jest "Niezwykle zainteresowany(...)" to możesz mu zmniejszyć wszystkie klauzule, a on i tak się zgodzi.

Maksymilian Partyzant

0
04.06.2008 22:53    #3
ja tam za podpis nigdy nikomu nic nie płace a i tak przechodzą ;/

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.06.2008 23:03    #4
Jaki bug kolego!?... Przecież to jest normalne, ja nigdy praktycznie nie daję tyle ile chcę dany zawodnik, często daje mniejszą pensję, mniejsze premie itp.(jestem oszczędny) a zazwyczaj jak dany zawodnik chcę jakaś kwotę za podpis to raczej nigdy się nie zgadzam i daje na zero... i praktycznie zawsze się i tak godzą. To nie jest żaden bug, żaden problem, po to są negocjacje kontraktowe aby negocjować warunki, jeśli piłkarzowi coś nie odpowiadało po zaoferowaniu kontraktu (przykładowo po moim zmniejszeniu zarobków itp.) to poinformuję mnie o tym co i jak mu nie odpowiada i dalej będziemy negocjować.
Kolego nawet jeśli zmniejszyłeś mu z przykładowego 1,2 mln na 1 tys. i od razu się zgodził bez dalszych negocjacji to oznacza że był zadowolony i śmiało mogłeś mu dać jeszcze mniej. Nawet mogłeś mu wszystkiego po trochu poobniżać to i tak by sie zgodził. Oczywiście wszystko z umiarem.;)

Także nazywanie tego "problemu" bugiem jest żenujące.
pozdrowionka.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.06.2008 o godz. 23:08

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.