Nowy stadion w edytorze

simonek_tm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.06.2008, 16:26    Pytanie
chce sie spytać czy mozna jakoś dodać klubowi nowy stadion w trakcie gry (bo jak zmienie w Data Editor to nie bedzie go w aktualnej mojej grze) ... ewentualnie czy można zmienić nazwe stadionu bo niestety w FMM nie da się tego zrobić

ResetPL Młody aktywista

0
05.06.2008 17:09    #1
Możesz zrobić rzeczy które opisałeś powyżej w oficjalnym edytorze do FM'a. Zmiany zauważysz dopiero gdy zaczniesz nowa grę...

Pozdro ;]

Arko Młody aktywista

0
05.06.2008 17:11    #2
W trakcie gry możesz tylko poprosić o rozbudowę

simonek_tm Partyzant

0
05.06.2008 17:16    #3
i to mnie denerwuje własnie ;P mój kumpel to 13 latach grania dostał nowy stadion ze swoim imieniem a ja mam 17 sezon, podobne sukcesy i mam tylko w kółko rozbudowywany stadion ;P

CHCE TEŻ MIEĆ STADION ZE SWOIM IMIENIEM!!!

Arko Młody aktywista

0
05.06.2008 17:31    #4
Czekaj wytrwale. Pokorne ciele dwie matki ssie :P Jedno z ulubionych powiedzeń mojego starszego

Bartez Przodownik pracy

0
05.06.2008 19:00    #5
Słuchaj simonek_tm. Są rzeczy, że tak to nazwę, w FM które możesz zmieniac w Oficjalnym edytorze ale nie zaczynając gry od nowa. Są to takie rzeczy jak: nazwy rozgrywek, nazwy klubów, nazwy miast, NAZWY STADIONÓW i chyba jeszcze kilka innych, których w tym momencie nie pamiętam. Jeśli masz, jak piszesz, 17 sezon, więc zapisz grę i wyjdź zniej, po czym uruchamiasz edytor bazy danych, ładujesz bazę, koniecznie tą, na której zacząłeś obecną 17-sezonową rozgrywkę, wybierasz stadion Twojego klubu i zmieniasz jego nazwę na DOWOLNĄ - simonek_tm arena, simonek_tm stadium, Stadion ku czci simonek_tm, itd itp, wedle uznania. Po czym zapisujesz bazę z wprowadzonymi zmianami, po czym wuruchamiasz FMa i lołdujesz wcześniej zapisaną grę, po czym cieszysz się stadionem nowonazwanym. Ten trick nie działa jedynie ze stadionami nowowybudowanymi w trakcie rozgrywki, ponieważ nominalnie nie ma ich w bazie danych. Mam nadzieję że wyraziłem się jasno.

ResetPL Młody aktywista

0
05.06.2008 19:12    #6
[quote=Bartez_81]Słuchaj simonek_tm. Są rzeczy, że tak to nazwę, w FM które możesz zmieniac w Oficjalnym edytorze ale nie zaczynając gry od nowa. Są to takie rzeczy jak: nazwy rozgrywek, nazwy klubów, nazwy miast, NAZWY STADIONÓW i chyba jeszcze kilka innych, których w tym momencie nie pamiętam. Jeśli masz, jak piszesz, 17 sezon, więc zapisz grę i wyjdź zniej, po czym uruchamiasz edytor bazy danych, ładujesz bazę, koniecznie tą, na której zacząłeś obecną 17-sezonową rozgrywkę, wybierasz stadion Twojego klubu i zmieniasz jego nazwę na DOWOLNĄ - simonek_tm arena, simonek_tm stadium, Stadion ku czci simonek_tm, itd itp, wedle uznania. Po czym zapisujesz bazę z wprowadzonymi zmianami, po czym wuruchamiasz FMa i lołdujesz wcześniej zapisaną grę, po czym cieszysz się stadionem nowonazwanym. Ten trick nie działa jedynie ze stadionami nowowybudowanymi w trakcie rozgrywki, ponieważ nominalnie nie ma ich w bazie danych. Mam nadzieję że wyraziłem się jasno.[/quote]

Dzięki Bartez_81 - nawet nie wiedziałem, że jest taka sztuczka.
Należy Ci sie punkcik, ale nie ja o tym decyduje...

Bartez Przodownik pracy

0
05.06.2008 19:14    #7
Spokoloko.

simonek_tm Partyzant

0
05.06.2008 20:06    #8
Bartez_81 u mnie to nie działa ;P

Bartez Przodownik pracy

0
05.06.2008 20:33    #9
luknę zaraz.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.06.2008 o godz. 20:39

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.