Jaki klub objac?

krolik123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.06.2008, 17:06    Pytanie
Mam do Was pytanie:
Jaki klub objac?? Jakis malutki czy z 5 lig iangielskiej czy np przecietniaka premiership np reading?? chcailbym wiedziec jakie Wy kluby prowadzicie i ile sezonow bo sam nie wiem co zrobic.

nie mowcie ze to glupi temat bo ja naprawde mam taki maly problem. po prostu chcialbym objac jakis klub ktory nie bedzie bagnem a z drugiej strony bedziem klubem w ktorym bede mogl osiagnac sukces. prosze o jakies pomysly!!

antykujon Partyzant

0
10.06.2008 17:08    #1
zapytaj franka

kubamaly93 Młody aktywista

0
10.06.2008 17:12    #2
To zależy w jakiej lidze się dobrze czujesz i jakie masz umiejętności menagerskie. Moje propozycje adekwatne do Twoich wymagań:

Anglia-West Ham
Włochy-Palermo
Hiszpania-Espanyol
Niemcy-Schalke
Francja-PSG

Najlepiej wybierz kilka lig, wtedy po danym okresie spędzonym w klubie będziesz miał możliwość zmiany otoczenia.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 10.06.2008 o godz. 17:13

widzewiak19105 Partyzant

0
10.06.2008 17:13    #3
Proponowałbym Ci objąc Wycombe(4 liga angielska)fajny klubik,piłkarze też nie najgorsi.Gram nimi od FM 06,a pozatym fajnie wprowadzic taki klub na salony:)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.