Nowe ligi di FM 2007

Biser Novo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.06.2008, 21:43    Pytanie
Cześć, jestem tu nowy na forum i mam takie pytanie: Jak można zrobić nowe ligi do FM 2007? Np. chciałbym sobie sam we własnym zakresie zrobić ligę gruzińską lub kazachstańską... I tu mam mały problem bo próbowałem coś kombinować w edytorze lecz jak uruchamiałem bazę danych to mi błąd wyskakiwał. A więc czy można robić to Edytorem czy jest do tego jakiś program specjalny? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdro.

Bartez Przodownik pracy

0
10.06.2008 21:51    #1
Postaram się pomóc, niech pomyślę.......

Bartez Przodownik pracy

0
10.06.2008 22:08    #2
No więc na wstępie wybierz sobie aktywną ligę na której będziesz robił tą gruzińską lub kazachską. Załóżmy że zrobisz sobie na słowackiej. Więc w Competitions wpisz SLOVAK, i wtedy wyświetlą się wszystkie rozgrywki z tego kraju. Następnie podlicz wszystkie zespoły ze SLOVAK FIRST, SECOND i LOWER DIVISION. O ile pamiętam to jest ich 61 razem z drużynami B. Następnie sprawdź ile jest wszystkich zespołów gruzińskich lub kazachskich. Jeśli w tym lub w tym będzie mniej, a sądzę że będzie, to będziesz musiał dorobić tyle, tak żeby ilość w ligach słowackich i gruz/kazach. była identyczna. Następnie przy pomocy swap team zamieniasz w każdej z lig słowackich drużyny słowackie na gruz/kazach. Kiedy już to zrobisz każdej z z rozgrywek słowackich przydzielasz narodowość gruz/kazach. i na odwrót. Zmieniasz nazwy rozgrywek na odpowiednie. W zakładce NATIONS wypierasz SLOVAKIA i w paski Three Letter Name zmieniasz ze SVK na GEO/KAZ i na odwrót, ale tylko przy języku angielskim. Dalej, Sędziów słowackich i gruzińskich/kazachskich przydzielasz do odpowiednich rozgrwek. A na koniec zedytujesz sobie historie rozgrywek.

Użytkownik uznał post za pomocny

Biser Novo Partyzant

0
10.06.2008 22:13    #3
Aha... czyli w edytorze można sobie to wszystko zrobić? Co to jest to ''swap team''? A co z flagami żeby się przy gruzinskich pikarzach słowacka flaga nie wyswietlała? Bo o ile pamietam to w ktoryms dodatku tak jest pomieszane z tymi flagami...

RobinWLKP Młody aktywista

0
11.06.2008 13:40    #4
Z tymi flagami to chyba w confingu trzeba ID pozamieniac

Biser Novo Partyzant

0
11.06.2008 17:39    #5
Kurde... coś mi nie działa (Jak uruchamiam bazę danych to mi błąd wskakuje).
W edytorze drużyny kazachstańskie są w niezrzeszonych ligach pt. ''a premier divison'' oraz ''a lower'' a więc na sam początek zaimportowałem sobie 14 drużyn z tej ''a premier'' do białoruskiej 1 ligi a białoruskie wewaliłem do tej ''a premier''.... żeby na marne nie robić to zapisałem i sprawdziłem.....- nie działało. Nie chciałem dalej robić bo pewnie znowu by błąd wyskoczył i robota na marne... PS. możecie mi powiedzieć co trzeba zrobić jeszcze? Ja zamieniłem w tej bialoruskiej lidze narodowośc z białoruskiej na kazachstanska... a dalej to już się mało orientuje...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.