Europejskie puchary (POLSKA)

DeminElex Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.06.2008, 10:18    Pytanie
Mam małe pytanie. Co zrobic aby z Polski 2 drużyny grały w LM, ze 2 w PU i 1 w intertoto. Wygrac jakiś znaczący puchar czy co? Z góry dzięki za odpowiedź.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
11.06.2008 10:20    #1
ranking jest tworzony na podstawie wyników drużyn z danego kraju z kilku lat, więc musiałoby regularnie kilka polskich drużyn osiągać znaczące wyniki w pucharach, aby wyprzedzić inne państwa, które są w tym rankingu wyżej. W FM-ie (bo nie w życiu) jest to możliwe, jesli się dobrze poprowadzi przez kilka sezonów np. Wisłe :P
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

scorpion_TM Młody aktywista

0
11.06.2008 12:33    #2
Ja przykładowo doszedłem do półfinału P. UEFA Wisełką i w następnym sezonie jedna więcej drużyna grała w nim

Użytkownik uznał post za pomocny

bury86 Młody aktywista

0
11.06.2008 13:16    #3
A. De Raph ma racje, u mnie po 5 sezonie mialem 2 druzyny w LM, od 2 rundy kwalifikacyjenj i od 3 o ile dobrze pamietam. Oczywiscie oprocz ciebie inne Polskie kluby tez musze cos pokazywac sie w europejskich pucharach bo sam punktow ine uzbierasz potrzebnych do wyprzedzenia innego kraju. Nie pamietam dokladnie gdzie ale w fm masz liste na ktorym miejscu jest Polska liga, ile ma punktow i ile druzyn w jakim pucharze wystepuje, wiec szybko mozesz sprawdzic ile ci brakuje zeby byc na lepszym miejscu.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.06.2008 14:09    #4
Ten ranking jest po kliknieciu na Puchar Mistrzów w którejś zakładce .Jest o tyle lepszy od rankingu klubów że jest uaktualniany po każdej kolejce w Lidze Mistrzów (czyli Pucharze Mistrzów)

geba90 Młody aktywista

0
11.06.2008 14:57    #5
polskie druzyny musza nabijac pkt w europejskich pucharach, ale musisz tez pamietac, ze liste druzyn grajacych w ep masz podawana przed sezonem, wiec jezeli wygrasz puefa w sezonie x to liczba druzyn zmieni sie dopiero po nastepnym sezonie

omega Młody aktywista

0
11.06.2008 16:41    #6
kazdy wie ze cos dzwoni tylko nie wie gdzie;]
nawet jakbys w 1 sezonie zdobyl LM to masz mala szanse ze od przyszego sezonu beda grac 2 druzyny w LM. Ranking jest sporzadzany na podstawie 5 lat Polskie druzyny zaczynajac gre maja tragicznie niski ten wspolczynnik wiec musi minac kilka lat abys osiagnac spory wspolczynnik w pucharach i dzieki temu kilka druzyn graloby w LM czy pucharze Uefa

geba90 Młody aktywista

0
11.06.2008 16:45    #7
na druga druzyne w lm rzeczywiscie trzeba troche poczekac ale po udanym pierwszym sezonie bardzo prawdopodobne jest uzyskanie 3 druzyny w puefa

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.06.2008 o godz. 17:01

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.