Posiadanie piłki

Świerzy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.06.2008, 10:54    Pytanie
Mam pewien problem, gram swoim Juve i tak mam ustawioną grę skrzydłami szybkim tempem mieszanymi podaniami na normalnej szerokości, gram 4 - 4 - 2, choć na 6 meczów 6 wygrałem ale dostałem już z lepszymi Fiorentina, Milan i w meczu z tymi właśnie lepszymi posiadanie piłki miałem 35 % ! uważam że to był głowny powód porażki, więc chciałbym się dowiedzieć co zrobić by posiadanie piłki w moim zespole było znacznie większe ? Granie środkiem pola, krótkimi podaniami ? Bo już sa kombinuje i efekty są mizerne.

kubamaly93 Młody aktywista

0
17.06.2008 11:00    #1
A więc tak. Jeśli masz w drużynie dobrego rozgrywającego to przydziel mu właśnie tą rolę. Podania przy tempie szybkim powinny być krótkie do nogi. Srodkowi pomocnicy nie powinni zapędzać się środkiem pola, ponieważ będziesz tracił dużo piłek. Boczni pomocnicy oraz obrońcy jak najbardziej rajdy z piłką. Myślę, że te porady poskutkują, a Twoje Juve będzie się pięło na sam szczyt. Pozdrawiam.

Użytkownik uznał post za pomocny

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
17.06.2008 12:00    #2
jeżeli masz szybki styl gry, to podania muszą być bezpośrednie, ja tak bynajmniej mam w swoim Celitcu i wszystko śmiga aż miło
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

jaqb Partyzant

0
17.06.2008 12:06    #3
Im wolniej grasz, tym jesteś dłużej przy piłce. Szybka gra to m.in. kontrataki, a więc jesteś przy piłce relatywnie krótko. Gdy długo rozgrywasz piłkę to masz dłuższe jej posiadanie. Pozdr.

K@rim Młody aktywista

0
17.06.2008 12:26    #4
Ja polecam do ligi włoskiej wolne tempo, podania krótkie... Do Juve i w ogóle do ligi włoskiej polecam również taktyke diamentem...troche trzeba zmodyfikować...polega to na odznaczeniu piłkarzom grającym na bokach nastawienia tak aby było zespołowe
Diament--> http://www.cmrev(...)era.html

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.