Boją się konkurencji...

Evening Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.06.2008, 17:12    Pytanie
Mam w składzie kilku młodych wychowanków, których wypuszczam na końcówki meczów. Kiiedy sprowadziłem nowych zawodników grających na nowych pozycjach to się przypruli, że jest za duża konkurencja i chcą uciekać albo częściej grać a ja nie moe wystawić w bundeslidze bramkarza, który nie jest za pewny. Co zrobić żeby chcieli zostać? Jak unikać takich sytuacji w przyszłości? Czy poskutkuje to, przed tym zanim do klubu przyjdzie nowy zawodnik to tamtych odeślę na chwilę do drugiego zespołu i wtedy jako tako nie spotkają się na dzieńdobry w jednym teamie?

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.06.2008 17:19    #1
przede wszystkim do 1 składu wrzucaj zawodników których uznasz za potrzebnych (nie wrzucaj wychowanka który może rozegra max. 3 spotkania w całym sezonie) ci którzy się już obrazili czy coś to proponuje abyś dał im parę szans w spotkaniach (chociaż w końcówkach) i jak już będą zadowoleni to daj im nowy kontrakt i rola w zespole jako np. junior ;p to są młodzi zawodnicy więc często dostają na głowę, wiec następnym razem aby nie dochodziło do podobnych zdarzeń wyślij ich na pare dni do rezerw i nie powinno byc problemu, patrz też jaką mają rolę w drużynie żeby sie nie okazło że są zawodnikami kluczowymi :P

scorpion_TM Młody aktywista

0
19.06.2008 19:51    #2
Jeżeli są młodzi i nie ograni to wypożyczaj ich do kluibów filialnych. Zbyt duża konkurencja może sprawić, że będzie dochodziło do niesnasek, co przełoży się negatywnie na relacje w drużynie i na wyniki.

patryk1121 Partyzant

0
19.06.2008 23:09    #3
ja zawsze mlodych wypozyczam do slabszych klubow gdzie beda miali szanse gry i tyle chyba ze jest jakis zdolny to go biore do 1 skladu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.