W managera nie grałem chyba z rok, a w ver. 2007 nie grałem jeszcze dłużej i to bardzo mało. Zainstalowałem gre i przejełem stery londyńskiego Arsenalu. Kilka transferów, ustalenie treningu, sparingi i gramy. No właśnie gramy Mam 12 miejsce w tabeli po 15 kolejkach i gram tak licho że szok!!
W innych wersjach FM-a wygrywałem F.C. Barceloną, Legią, Wisłą, Pogonią SZ, Romą, Realem S San Sebastian, F.C. Utrecht i reprezentacjami większoć lig i pucharów.
Mój problem leży zapewne w taktyce jaką dobrałem. Przegrywam i remisuje z słabszymi od siebie, staram się jakoś korygować taktyke (nieszczęsne suwaki) ale ni ..uja! A mój asysten za mnie wygrywa 6:0! Pomóżcie mi jakoś z tymi suwakami i rozstawieniem
Albo dajcie link do jakiegoś poradnika. POZDRAWIAM
W innych wersjach FM-a wygrywałem F.C. Barceloną, Legią, Wisłą, Pogonią SZ, Romą, Realem S San Sebastian, F.C. Utrecht i reprezentacjami większoć lig i pucharów.
Mój problem leży zapewne w taktyce jaką dobrałem. Przegrywam i remisuje z słabszymi od siebie, staram się jakoś korygować taktyke (nieszczęsne suwaki) ale ni ..uja! A mój asysten za mnie wygrywa 6:0! Pomóżcie mi jakoś z tymi suwakami i rozstawieniem
Albo dajcie link do jakiegoś poradnika. POZDRAWIAM
Najnowsze posty