Problem z tłem

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.06.2008, 21:38    Pytanie
Witam Wszystkich bardzo uprzejmie.

Mam problem z tłem. Ściągnąłem sobie backgroundy ligi szkockiej. Wszystko działa, aczkolwiek nie do końca poprawnie. Sęk w tym, że klikając w skład Celtiku czy skrzynkę wyskakuje mi tło zupełnie innego klubu.

Mam drugie pytanie. Gdy już mi zadziała to tło i gram np. na wyjeździe z rywalem, to później zamiast tła mojej drużyny, mam tło rywala. To dla wielu z Was może małe piwko, ale ja chciałbym móc oglądać tło swojej drużyny, w tym wypadku Celtiku.

Proszę o pomoc i życzę udanych wakacji.

hoody Przodownik pracy

0
20.06.2008 21:42    #1
O kurcze... Ale sie nazywa twój Menago :D

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
20.06.2008 21:43    #2
Może tak ma byc :/. Wątpię że błędy powstają od tak. No. Chyba że twórca backgrounda coś zepsuł chociaż to mało prawdopodobne bo backgroundy chodzą bez odświeżania skórki bo daje się je do katalogu skina...
najprawdopodobniej nie da się na to nic poradzic :/ najlepiej zobacz czy podobnie występuje w innych klubach
Józek z Bagien :D

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 21.06.2008 o godz. 10:28

0
20.06.2008 21:51    #3
Backgroundy ściągnąłem z susie. Czyżby susie kłamało?!

Trudno. Chciałbym sobie popatrzeć na piękny stadion Celtiku, a tak muszę się zadowolić jakąś ruderą. Czy FM nie jest okrutny?

mrjonhs Młody aktywista

0
20.06.2008 21:57    #4
SI nam utrudniło zycie niestety, ale wydaje mi się, że tła o których mówisz mogą sie tyczyć całej ligi szkockiej i nie są przypisane do klubów, tylko poprostu wyświetlają się losowo, spróbuj pobrać tła innego autorstwa i je sprawdź, kiedyś miałem podobną sytuacje do tej, która opisujesz i właśnie chodziło o losowe wyświetlanie teł :)

A jesli się tyczy meczów wyjazdowych- w tym wypadku mogę ci pomóc- Odbywa się to na tej samej zasadzie, co w życiu. Kiedy rozgrywasz mecze u siebie, widzisz swój piekny stadion, jego murawę, trybuny itd, lecz kiedy jedziecie na wyjazd mozesz jedynie ujrzeć stadion przeciwnej druzyny i elementy charakteryzujące też miasto, w którym znajduje sie klub. Na to tak jak w prawdziwym zyciu nie da sie wpłynąć, wiec niestety, ale musisz sie pogodzic z tym, że na wyjazdach nie będziesz ogladać Celtic park :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.06.2008 o godz. 22:02

0
20.06.2008 22:07    #5
No tak. Ale po tym meczu wyjazdowym nadal mam widoczny stadion rywali. Wydaje mi się, że gdzieś w necie musi być paczka backgroundów, które będą przypasowane do danej drużyny.

rungusik Partyzant

0
21.06.2008 11:26    #6
http://www.cmrev(...)tle.html

tutaj znajdziesz odpowiedź:)
mam nadzieję że pomogłem

a na wyjazdach swego stadionu i tak nie pooglądasz ;/

@ sory za tyle editów ale coś z linkami nie tak było

// Edytowano 7 razy, ostatni raz 21.06.2008 o godz. 11:32

Użytkownik uznał post za pomocny

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
21.06.2008 13:20    #7
Zazwyczaj działa tak, gdy nie masz backgroundu jakiejś drużyny, tzn. wchodzisz w skład jakiejś drużyny, która ma stadion w tle to póki nie wejdziesz w skład innej ze swoim stadionem to będziesz w tle cały czas widział stadion drużyny, w którą wszedłeś ostatnio. I to w każdej drużynie bez backgrounda i profilu każdego zawodnika i nawet w skrzynce. Sprawdź czy dobrze skopiowany masz background twojego stadionu, ew. jego IP.

0
21.06.2008 13:22    #8
Ściągam tła z tej strony, co była podana w temacie rungusika. Zainstaluję i sprawdzę - może będzie działać.

0
21.06.2008 14:19    #9
Działa tło :) Dzięki za pomoc rungusik.

Aby nie zakładać nowego tematu, mam jeszcze jedną prośbę. Wiecie może gdzie mogę znaleźć paczkę logosów, by były loga jak najwięcej drużyn w Europie i na świecie? Byle nie z rapidshare. Ograniczenia, niestety.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.