Oferty pracy, utytułowany manager

crimson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.06.2008, 15:34    Pytanie
Witam, zdobyłem 3 razy Ligę Mistrzów, 6 razy Mistrzostwo Włoch, kilka razy Puchar Włoch, Klubowe Mistrzostwo Świata, Superpuchary, czyli jednym słowem wszystko co tylko mogłem (AC Milan).

Odszedłem na bezrobocie chcąc sprobować pracy w innym klubie lub reprezentacji. No i tu mam problem, bo jako manager tak utytułowany, z reputacją Globalną dostałem może przez rok trzy oferty z tak przeciętnych klubów jak Udinese czy Genoa i ani jednej oferty z reprezentacji na co tak liczyłem. Zresztą w ogóle non stop odnosząc sukcesy przez 7 lat dostałem JEDNĄ ofertę poprowadzenia reprezentacji Czech.

Czy to jest jakiś błąd czy coś, bo jeśli chodzi o kluby to nie korzystam z opcji 'wyraź zainteresowanie' bo mi bardzo nie zależy, ale co mam zrobić żeby dostać ofertę z reprezentacji?

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
23.06.2008 23:40    #10
Praca łatwo sama nie przyjdzie :P Jaki ten FM realistyczny... ;)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

fbd Młody aktywista

0
24.06.2008 15:08    #11
U mnie za czasów gry Athletico Madryt po 2 sezonach dostałem propozycję z Australii, Czech, Finlandii, Argentyny.... więc nie wiem może zbieg okoliczności xD
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

master_koza Partyzant

0
15.07.2008 23:15    #12
sam skladaj podania o prace i wtedy z taka reputacja Cie przyjma :)
moim zdaniem najlepiej jest samemu skladac podania
a jak masz taka reputacje to raczej nie powinni ich odrzucic :)

Anolity_Cherwins... Młody aktywista

0
15.07.2008 23:24    #13
po co odgrzebujesz stary temat??

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution