Problemy z treningiem !!

Disaster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.03.2005, 07:44    Pytanie
Mój problem polega na tym ze moi zawodnicy po przydzieleniu do jakiegos rezimu trenuja super.Ich wspolczynniki rosną do jakiegos czas a potem leca w dół az do momentu kiedy ne zmienie im reżimu.Przydzieliłem do pierwszej drużny 4 trenerów i 3 fizjoterapeutów.Chłopaki mają wolne tylko w sobote.POMOCY !!
PS czy to prawda ze mozna ustawic w FM2005 zeby zawodnicy mieli wolne od treningu w dzień meczu?Jezeli tak to gdzie to sie ustawia?

Disaster Partyzant

0
02.03.2005 14:55    #1
Dzieki wielkie. Przyda sie.

Disaster Partyzant

0
02.03.2005 15:01    #2
Ale u mnie w tych opcjach jest do zaznaczenie zeby trenowac w dzien meczu wiec chyba nie mam tego zaznaczac? A moze zaznaczyc tez zeby nie trenowac w dzien po meczu? Ratujcie !!

XerfaX Partyzant

0
02.03.2005 17:55    #3
moze przeginasz z treningiem i stosujesz rezim w stylu najnajnaj przez caly czas?? jesli tak to zawodnicy sie przemeczaja i spadaja kim atrybuty trening musi byc wywazony

Disaster Partyzant

0
02.03.2005 19:05    #4
Sciagnolem sobie ze stronki FmFaq trening pana Josha ktory go bardzo zachwalal i widocznie nie dziala w moim teame.A macie jakies dobre treningi?

Perez były Minister Literatury

0
02.03.2005 23:09    #5
troche ogolnie informujesz... jaki klub? jaki to rezim (ostry, sredni)? warto co jakis czas troche zmieniac. duzo zalezy od kadry - ostry rezim sprawiaj, ze statsy szybciej rosna, ale po dluzszym okresie wykancza zawodnikow... jak cos to pisz

Pit Partyzant

0
03.03.2005 21:37    #6
Ja używam najnajnaj w całym sezonie. Umiejętnosci wzrastają niebotycznie ale zawodnicy są zmęczeni. Mimo iz ustalam by nie trenowali w dniu meczu i zeby mieli dzien odpoczynku po grze. Nie robi mi to zbytnio problemu bo zazwyczaj gram na 2 zespoły (czyli mam na tyle szeroką i wyrównana kadrę ze ustalam 2 ROŻNE jedenastki którymi gram na zmianę:D)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.