O co kaman z ligą rosyjską?

Gumierpool Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.06.2008, 13:51    Pytanie
Nie chodzi tu bynajmniej o te nieżyciowe limity obcokrajowców, które strasznie utrudniają grę, ale można się do nich przyzwyczaić. O wiele bardziej wkurzające jest to, jakie drużyny w 2008 roku grają w europejskich pucharach. Otóż gram sobie Zenitem, który został mistrzem, a więc powinien mieć zagwarantowany start w fazie grupowej LM, a to miejsce przyznane jest... CSKA. Co najlepsze w kwalifikacjach uczestniczyć powinien Spartak Moskwa, a grają w nim... Chimki! Zenit i Spartak muszą pocieszać się Pucharem UEFA.

Może o czymś nie wiem i Zenit razem ze Spartakiem zostały ukarane za korupcje, nie spełniają wymogów stadionowych czy coś w tym guście... Ale jeśli nie, to czy ten błąd występujący tylko u mnie, czy coś ktoś w FM-ie pochrzanił?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.06.2008, 13:53

rungusik Partyzant

0
25.06.2008 14:13    #1
liga rosyjska gra systemem wiosna - jesień czyli odwrotnie niż w Polsce np.
może to jest źródło "problemu" :)

więc w pucharach grają zespoły, które awansowały do nich w poprzednim sezonie ligi rosyjskiej

myślę że pomogłem

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.06.2008 o godz. 14:16

demrenfaris Partyzant

0
25.06.2008 14:13    #2
Przecież Zenit został mistrzem w styczniu tego roku - w Rosji obowiązuje system wiosna-jesień. Mistrzem było CSKA (koronowane pół roku przed startem LM) - nikt nic nie pochrzanił.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.06.2008 14:14    #3
Najprawdopodobniej jest tak,że w Rosji miejsca w europejskich pucharach są przyznawane za poprzedni sezon ( w Rosji się gra wiosna - jesień,nie ?) i dlatego tak jest,w rzeczywistości też się tak dzieje

0
25.06.2008 14:37    #4
No dobra, wszystko, ładnie, pięknie, ale... Zobaczcie jak jest w rzeczywistości. Jesteśmy przed sezonem 2008/09 i kto Rosję ma prezentować w Lidze Mistrzów? Zenit. Jestem w tym samym miejscu, tuż przed sezonem 08-09, więc spodziewam się tego, iż to mój Zenit będzie grał w LM, a tu bing bang i zamiast mnie gra CSKA.

O co kaman?

Komar Młody aktywista

0
25.06.2008 16:44    #5
Nie mam pojęcia co jest grane, nie słyszałem nic żeby byli ukarani za korupcję etc. To chyba jakiś bug, no chyba że masz pirata.
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć. - Terry Pratchett

wilq_StalzMielca Partyzant

0
25.06.2008 17:17    #6
W tym roku UEFA nie wydała licencji na lige mistrzów CSK Sofi bo miala dlugi wiem ze to liga bulgarska a moze Ty czy tamte druzyny ktore w lidze mistrzow nie graja nie maja licencji. masz jakies dlugi?
Mam nadzieje ze pomoglem ;)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 25.06.2008 o godz. 19:52

RobinWLKP Młody aktywista

0
25.06.2008 18:34    #7
Kiedys czytalem w jakims temacie , ze niektorzy tak wlasnie maja z liga w Rosji

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
25.06.2008 18:36    #8
To jej nie wygrywaj, może wtedy ci dadzą miejsce w Lm ;)

0
25.06.2008 19:31    #9
Może i to prawdopodobne, bo jakimś dziwnym trafem co miesiąc generuje ok. 5-milionowe zyski, a i tak z miesiąca na miesiąc stan mojego konta stawał się coraz niższy, aż w końcu od pewnego czasu jest ujemny.

Ale pomyślmy logicznie. Zenit. Sponsorowany przez Gazprom. Zdobywca Pucharu UEFA. Mistrz Rosji. Przecież oni śpią na forsie, więc nawet jeśli jakieś tam długi by mieli to dla takiego potentata jak Gazprom byłyby one pestką.

Poza tym, jeśliby nawet założyć, iż Zenit jednak te długi ma i to przez nie stracił szansę gry w LM, to dlaczego tak się dzieje tylko w Managerze? Bo przecież w rzeczywistości Zenit jest klubem z doskonałą kondycją finansową i wielkimi planami podboju Champions League. Dlaczego zatem mogę spokojnie grać w Pucharze UEFA, a wykluczyli mnie tylko z LM? Dlaczego taki sam los spotkał Spartak Moskwa, który żadnych długów nie ma?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.06.2008 o godz. 19:36

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.