Zarząd nie wie czego oczekuje. Problem.

oski226 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.06.2008, 15:02    Pytanie
Witam. Grając Włoskim Lecce spadłem do Serie B i zarząd oczekiwał awansu nie udało mi się to zająłem dopiero 18 miejsce ale jakimś cudem mnie nie wyrzucili a w drugim sezonie oczekiwano odemnie górnej połowy tabeli (czyli powyżej 10 miejsca są 22 drużyny) zajmuję 3 miejsce gram baraże o awans i po 1 meczu przegranym czy zremisowanym meczu nagle mnie wywalają, powiem że nie podpadłem zarządowi. Czy konieczny jest awans do Serie A żeby przetrwać na stanowisku, nie chcę jednak oszukiwać. Gram na 8.0.1. Wygrałem baraże awansowałem a i tak mnie wyrzucili. Skandal

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 27.06.2008, 15:19

DeminElex Młody aktywista

0
27.06.2008 15:10    #1
Radzę Ci zainstalować łatkę 8.0.2 a tak na marginesie to zarzą w tej grze ma jakies urojenia i dziwne pomysły.

Użytkownik uznał post za pomocny

Tomash Partyzant

0
27.06.2008 15:29    #2
Może tą przegraną czy remisem w kiepskim stylu przechyliłeś szale goryczy. Zwróć uwagę na to co pisało w zakładce Zaufanie. Może już od kilku miesięcy zarządowi nie podobały się twoje wyniki.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.06.2008 15:35    #3
łatka 8.0.2 jest potrzebna od zaraz. Poza tym jak ja grałem na 8.0.1 widzewem, spadłem do 2 ligi. a już w drugiej lidze miałem po 10 kolejkach komplet punktów to mnie wywalili. Po prostu w fm-a 08 można grać dopiero na łatce 8.0.2 :)

Użytkownik uznał post za pomocny

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

kecup9- Partyzant

0
27.06.2008 15:59    #4
ja raz mialem awansowac w dwa sezony do ekstraklasy a awansowalem w jeden to mnie wywalili ale to bylo na grze bez rzadnej latki w fma bez latek nie idzie grac

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.