Podwójny Mecz

Ślązaczek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.06.2008, 19:43    Pytanie
Więc mam następujący problem:
Podczas meczu komentarze na pasku nie odzwierciedlają tego co dzieje się na boisku, często pada gol którego nie widac w akcji a dopiero po chwili pojawia sie powtórka a gol zaliczany jest jeszcze później, czasami w podglądzie jest gol ale go nie uznaje. Tak jak by jednocześnie były grane dwa mecze. Ostatnio usuwałem FM 2008 nie poprzez uninstal a "prawy-usuń" czy to może byc winna tego?

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.06.2008 19:54    #1
mam coś podobnego tylko akurat u mnie jest tak że wcześniej widze akcje a dopiero po 2-3 sekundach pojawia mi sie tekst ;) strzelam gola na podglądzie a jak już się ustawiają do ponownego rozpoczęcia gry to dopiero mi miga ze zdobyłem bramke;)

A do tego ""prawy-usuń" czy to może byc winna tego? " może i tak ale wątpie w to pewnie pozostały w systemie pliki z poprzednio zainstalowanej gry ale chyba nie jest to główna przyczyna twoich rozterek
Najlepiej jest nie oglądać meczów ;) czyli nie zauważać błędów ;)

Ślązaczek Partyzant

0
27.06.2008 19:57    #2
Właśnie takim programikiem pousuwałem wpisy w rejestrze (te zbędne) i jeszcze raz zainstaluje (tym razem do innego folderu) może zadziała.
Tyle że ja nie mogę zakończyć meczu gdy mi się tak zdarzy bo pisze 90 min, piłkarzy nie ma na boisku, rozmowa motywacyjna przeprowadzona i zamiast "Kontynuuj" mam "Graj" i nie da się dalej.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.06.2008 20:02    #3
tez tak kiedys mialem najlepiej zresetuj kompa albo niech ''ostygnie'' wtedy powinno smigac mam nadzieje ze m pomoglem??
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.06.2008 20:04    #4
albo wziąć urlop zawsze działa też miałem kiedyś taką sytuacje ;D powinno pomóc

Edit:
[quote=JackoBB]a ty o co drugi post dajesz jak juz sie wypowiedziales gruchalbn??
[/quote]
Bo jak się edytuje wcześniej to nie zawsze zauwarza się że ktoś znów coś napisał:) a poza tym reset kompa to nie najlepszy pomysł zawsze save może się popsuć;/ a to pewnie by była pewna strata dla każdego gracza.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.06.2008 o godz. 20:11

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.06.2008 20:05    #5
a ty o co drugi post dajesz jak juz sie wypowiedziales gruchalbn??
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.06.2008 21:04    #6
[quote=Ślązaczek]Właśnie takim programikiem pousuwałem wpisy w rejestrze (te zbędne) i jeszcze raz zainstaluje (tym razem do innego folderu) może zadziała.
Tyle że ja nie mogę zakończyć meczu gdy mi się tak zdarzy bo pisze 90 min, piłkarzy nie ma na boisku, rozmowa motywacyjna przeprowadzona i zamiast "Kontynuuj" mam "Graj" i nie da się dalej.[/quote]
urlop powinien pomóc
to nie pierwszy taki przypadek było już kilka podobnych tematów
więc to raczej kolejny bug
zawsze tak masz czy tylko w tym meczu tak miałeś??

''tez tak kiedys mialem najlepiej zresetuj kompa albo niech ''ostygnie'' wtedy powinno smigac mam nadzieje ze m pomoglem?? ''
Niebezpieczna metoda jak kiedys prą wyłączyli wczasie gry to save mi się potem zepsuł:/

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 27.06.2008 o godz. 21:08

Ślązaczek Partyzant

0
27.06.2008 21:15    #7
Mi też parę razy save's padł po resecie. Usunąłem rejestry, zresetowałem kompa, zainstalowałem na nowo w innym folderze jak to nie pomorze to trudno. Ale chyba będzie działać bo jak ostatnio instalowałem na nowo to miałem "wczytaj ostatnią grę" teraz tego nie ma. Wszystkim dziękuje za porady ;) teraz najtrudniejszy wybór Śląsk czy Feyenoord :D

Ślązaczek Partyzant

0
27.06.2008 22:00    #8
Niestety nadal jest ten problem... Tu już nawet nie chodzi o mecz ale dostałem czerwoną kartke a w menu zmian nie ma nikogo kto by ją dostał, wygrywam 3-0 a pod koniec dowiaduje się że tak na prawdę przegrałem 1-2... Nie ma ktoś innych rad?

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.06.2008 23:04    #9
Kup oryginała.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.