Dzień kibica

jacuta Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.06.2008, 14:18    Pytanie
Prowadziłem 2 lata Wartę, w międzyczasie grałem w Pucharze Polski z Wisłą i Legią i nie miałem dnia kibica (czy jak to sie tam nazywa). Natomiast Wisła Płock, która była 4 w tabeli II ligi, przed meczem ze mną ogłosiła, że to będzie dzień kibica. Więc, jak to jest?? Wie, że to ustala zarząd, ale nie da się jakoś zwrócić im uwagi, że może akurat dzisiaj zrobić dzień kibica??

Figo1991 Młody aktywista

0
28.06.2008 14:23    #1
Zarząd ustala mecz jako dzień kibica kiedy na mecze danego klubu przychodzi mało kibiców. Sam nie masz wpływu na zorganizowanie takiego dnia.

jacuta Młody aktywista

0
28.06.2008 14:24    #2
No w Warcie, jak grałem to nigdy nie było więcej niż 950 osób na trybunach, oprócz meczu z Wisłą (2100 widzów).

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.06.2008 14:25    #3
Tego nie mozna zrobic tak jak wiecej czasu na przebudowę drużyny czy pieniądze na transfery.Jak masz mało publicznosci t ci to daja zas.Mam nadzieje ze mglem chociaz tu za bardzo nie mzna pomóc.:)
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

jacuta Młody aktywista

0
28.06.2008 14:26    #4
Czyżby JackoBB domagał się punkcika??

pierdutka Przodownik pracy

0
28.06.2008 14:28    #5
Dzi8eń dnia kibica jest losowy, wtedy np. Bilety dla dzieci są tańsze i twój zespół musi zagrać na naj poziomie

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.06.2008 14:39    #6
[quote=pierdutka]Dzi8eń dnia kibica jest losowy, wtedy np. Bilety dla dzieci są tańsze i twój zespół musi zagrać na naj poziomie [/quote]
Nie on nie jest losowy dzień kibica jest wtedy jak NAPRAWDĘ już kibice nie mają ochoty przychodzic na mecz a w przypadku komputerowych przeciwników to rzeczywiście czasem wygląda mi to na bardziej losowe niż uzasadnione

onejoke Młody aktywista

0
28.06.2008 19:39    #7
Nie on nie jest losowy dzień kibica jest wtedy jak NAPRAWDĘ już kibice nie mają ochoty przychodzic na mecz a w przypadku komputerowych przeciwników to rzeczywiście czasem wygląda mi to na bardziej losowe niż uzasadnione[/quote2]

Nieprawda 'Dzień Kibica' robią również po rozbudowaniu stadionu żeby przyciągnąc nowych kibiców.
Głosik1 chyba nigdy nie czytałeś powodów jakie wygłasza zarząd w zwiąku z tym dniem

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.06.2008 21:51    #8
Jeżeli to co mówicie jest prawdą, to wytłumaczcie coś takiego. Gram Wisłą Kraków, na mecze chodzi średnio 13 tys, stadfion ma 18 tys. Zroblili Dzień Kibica na mecz z Groclinem chyba i jestem pewnien, że to zarząd mojego klubu zorganizował ten dzień, a nie rywali. Nie dało to w przyszłości żadnego efektu, bo dalej średnia oscyluje w okół 13 tys. To ja się pytam po co oni roibili ten dzień?? Ja jednak zgadzam się z opinią (wręcz jestem pewnien), że jest to losowe, ale z większą cześtotliwością, gdy na mecze chodzi mało ludzi.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.06.2008 22:29    #9
[quote=onejoke]Nie on nie jest losowy dzień kibica jest wtedy jak NAPRAWDĘ już kibice nie mają ochoty przychodzic na mecz a w przypadku komputerowych przeciwników to rzeczywiście czasem wygląda mi to na bardziej losowe niż uzasadnione[/quote2]

Nieprawda 'Dzień Kibica' robią również po rozbudowaniu stadionu żeby przyciągnąc nowych kibiców.
Głosik1 chyba nigdy nie czytałeś powodów jakie wygłasza zarząd w zwiąku z tym dniem[/quote]
Ja takiego problemu nigdy nie miałem :) na mecze Motoru nawet w pierwszym sezonie w pierwszych kolejkach kiedy miałem serie 3 meczów bez wygranej był bardzo zapełniony ;) 2500 to był bodajże 3 wynik w lidze a w następnych sezonach było jeszcze wiecej więc w swoim poście sugerowałem się opiniami innych z wcześniejszych podbnych tematów pozdrawiam ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.