Pozwolenie na pracę - Anglia (pilne!)

rufigekru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.06.2008, 14:44    Pytanie
Kupiłem bramkarza Ochoe (Meksykanin) do Arsenalu i nawet nie zauważyłem jak zamiast warunkowego pozwolenia, nie dostał żadnego. Mogę go natomiast wypożyczyć do innego klubu. Wywaliłem 17 mln euro, nie mam bramkarza i nie wiem czy kiedys w ogóle będę mógł skorzystać z jego usług. Jak to wygląda. Kiedy ponownie może sie starać o pozwolenie? Gdzie powinienem go wypożyczyć?

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.06.2008 14:47    #1
do hiszpanii bo tam będzie tylko dwa lata czekał na obywatelstwo. a jak wróci z wypożyczenia to zaoferuj mu nowy kontrakt i pozwolenie powinien dostać :)

Użytkownik uznał post za pomocny

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
0
28.06.2008 14:59    #2
Ewentualnie Belgia lub Holandia, a z tego co wiem to Arsenal ma tam filię.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

longer91 Młody aktywista

0
28.06.2008 15:10    #3
Zgadzam sie. Ale istnieje gorszy problem z pozwoleniem na prace, bo jak sie kupuje mlodzika z nie UE to mozna mu dac tylko kontrakt na podajze 2 lata. Ja tak mialem juz kilka razy. Wypozyczm go, i po 2 latach nie mam go wcale bo sie konczy kontrakt. Przedluzyc oczywiscie nie idze bo nie dostaje pozwolenia na prace.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.06.2008 15:17    #4
[quote=longer91]Zgadzam sie. Ale istnieje gorszy problem z pozwoleniem na prace, bo jak sie kupuje mlodzika z nie UE to mozna mu dac tylko kontrakt na podajze 2 lata. Ja tak mialem juz kilka razy. Wypozyczm go, i po 2 latach nie mam go wcale bo sie konczy kontrakt. Przedluzyc oczywiscie nie idze bo nie dostaje pozwolenia na prace.[/quote]
wcale tak nie jest. to zależy od tego na ile młodzik chce kontrakt, bo jak na dwa lata i małą pensje, to dajesz mu kontrakt na 4 lata i cztery razy większą tygodniówkę
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

onejoke Młody aktywista

0
28.06.2008 19:23    #5
w takich sytuacjach warto podpisywac kontrakty na 5 lat. młodziki wcale o wiele więcej nie chcą kasy za to, ewentualnie zamiast młody talent dajesz zaplecze drużyny i jest ok

rufigekru Partyzant

0
29.06.2008 10:46    #6
okazało się, że nie zauważyłem i dałem mu status w drużynie"szeroki skład" - taki chciał i dlatego mógł podpisać kontrakt ale nie mógł grać. od razu zaoferowałem mu nowy kontrakt z "niezbędny w drużynie", podpisał i mógł grać :D dziwne ale udało się bez żadnych wypożyczeń (wedziałem, że musi się dać, bo save wcześniej kupiłem go do man city i od razu mógł grać).
dzięki, pozdrawiam

szegemege! Partyzant

0
27.07.2008 23:32    #7
Mam identyczny problem.
Kupiłem A.Vidala i nie dostał pozwolenia na pracę. Próbowałem tak jak rufigekru, ale i tak nie dostał pozwolenia na pracę. Wypożyczyć go mogę tylko do klubu z Tajlandji.
Mam klub filialny w Hiszpanii, ale nie mogę go tam wypożyczyć.

WTF ?! :|

Actimel Młody aktywista

0
27.07.2008 23:34    #8
Najlepiej wypozyczac do Belgii i Hiszpani tam najkrocej czeka sie na pozwolenia co za tym tez idzie pilkarz sie ogra :)

szegemege! Partyzant

0
27.07.2008 23:43    #9
Chciałem, ale...
[quote=szegemege!]Wypożyczyć go mogę tylko do klubu z Tajlandji.[/quote]

A mam początek lutego, więc jedynie mogę go wypożyczyć do klubu filialnego (?).

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.07.2008 o godz. 23:44

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.