Sejw się zrąbał - nie wiedzieć czemu?

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.06.2008, 14:14    Pytanie
Witam...
Mam dziwny problem w FM 2007 - otóż nie mogę wczytać kilku swoich dawnych sejwów, w którym odnosiłem sukcesy. Po próbie wczytania wyskakuje mi komunikat "Gra nie została wczytana" no i odrzuca to menu. Nie rozumiem tego, bowiem na jednej z karier grałem jeszcze niecały miesiąc temu i wszystko dobrze chodziło, a teraz prawie wszystkie sejwy są za przeproszeniem zj**ane. Czy ma to coś wspólnego z zapisywaniem z kompresowaniem, czy coś takiego? Nie rozumiem tego ... nie mogę wczytać tej gry a to była jedna z moich najlepszych karier, w której Stalą Rzeszów osiągałem niesamowite sukcesy! :(

szczepek Młody aktywista

0
29.06.2008 14:39    #1
byc moze chodzi o to ze grales na innej bazie danych... pozniej usunales te bazy i save'y nie chca wejsc... sprobuj zainstalowac jeszcze raz... mowisz grasz Stala Rzeszow... to wgraj sobie 3 lige Polska... i wtedy zaladuj save :]

Fenix Partyzant

0
29.06.2008 14:51    #2
O ja pierdzielę.... faktycznie, usunąłem te bazy bo mi zaśmiecały, ale nie wiedziałem że to spowoduje utratę sejwa ;( Czyli już pozamiatane ;( Żadne wgrywanie nic nie da :(

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
29.06.2008 15:01    #3
[quote=Fenix]O ja pierdzielę.... faktycznie, usunąłem te bazy bo mi zaśmiecały, ale nie wiedziałem że to spowoduje utratę sejwa ;( Czyli już pozamiatane ;( Żadne wgrywanie nic nie da :([/quote]
Nie!
Jak ściągniesz to chyba pomoże :)

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
29.06.2008 15:57    #4
Nie wiem czy to w tym polega błąd, ponieważ ja kiedyś jak skasowałem bazę danych z której zacząłem grę na nowym savie to wyskakiwal mi komunikat, ze baza danych nie zostala znaleziona i wczytana zostanie podstawowa.

P.S. Mi tez sie zrabal save jak gralem Zenitem St. Petersburg (po zwyciestwie 3-1 z Chelsea w LM:D)
lucasinho.blox.pl

onejoke Młody aktywista

0
29.06.2008 17:10    #5
To się nazywa złośliwość rzeczy martwych
zawsze rąbie się save gdy dobrze idzie!!!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution