Objęcie klubu i Repr. na starcie. MOŻLIWE???

pasaran Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.06.2008, 12:29    Pytanie
jak w temacie. skasowalem save niestety. czy moge zaczac nowa gre prowadzac jednoczesnie czechy i villarreal? jakos nie znalazlem sposobu na takie rozpoczecie

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
14.07.2008 12:43    #10
[quote=Anolity_Cherwinsky]zalezy.. bo jezeli ustawisz przy tworzeniu profilu swoj status jako reprezentant kraju to wtedy moga przyjac[/quote]
A ja myślę że już na zawodowcu cie przyjmą. Oczywiście nie do takich typu Anglia, Brazylia, Niemcy, ale do właśnie takiej Ukrainy, Irlandii( Polaka tam na pewno przyjmą :D:D)

rafee Młody aktywista

0
14.07.2008 13:53    #11
A ja mam pytanie z nieco innej beczki. Wgrałem bombonierę sobie i prowadze CSKA. Jak sądzicie jakie repry po sezonie gry udało by mi się objąć z reputacją krajową i wysoką pozycją w lidze(1-5)
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Anolity_Cherwins... Młody aktywista

0
14.07.2008 14:20    #12
patrz post wyzej:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.